Follow us

Αξίζει να δεις τον "Γιατρό" με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη;

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος είδε την πρεμιέρα της σειράς "Ο Γιατρός" και γράφει τις εντυπώσεις του.

Ο Γιατρός - Δ.Σιγάλα, Κ.Μαρκουλάκης, Β.Τρουφάκου

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επέστρεψε στην τηλεόραση. Εν προκειμένω, αυτή είναι η είδηση πίσω από τον "Γιατρό". Η σειρά ακολουθεί τον σημαντικό πρωταγωνιστή της, τη βλέπεις επειδή ξέρεις πως ένα σπουδαίο όνομα της ελληνικής θεατρικής και τηλεοπτικής... σκηνής επιστρέφει μπροστά στην κάμερα.

Διαβάστε Επίσης

Να θυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει αρκετά χρόνια να πρωταγωνιστήσει σε μία νέα σειρά, με εξαίρεση την "επετειακή" του εμφάνιση στο "Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά" που το πόσο πρωταγωνιστής είναι ο καθένας τους αφορά από ποια σκοπιά βλέπεις τη σειρά. Λεπτομέρειες! Εδώ έχουμε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ως απόλυτο πρωταγωνιστή.

Εντός ιστορίας λοιπόν έχουμε έναν κάπως συγκεντρωτικό και χειριστικό τύπο, αυτόν τον μεγαλογιατρό, που προσπαθώντας να κάνει το έργο του ανεμπόδιστος δεν ακούει κανένα. Ούτε ασθενείς, ούτε συγγενείς, ούτε συνεργάτες. Έχει μια σχεδόν ανύπαρκτη προσωπική ζωή, ένα ειδύλλιο με μία όμορφη συνάδελφό του (Αγγελική Τρουφάκου) και ένα διαζύγιο με μία επίσης συνάδελφό του (Δήμητρα Σιγάλα). Επίσης έχει και μία κόρη, ενώ έχει χάσει και έναν γιο.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ένας από τους πρώτους διάσημους guest της σειράς είναι ένας πατέρας ασθενούς που από ένα λάθος -άλλου- γιατρού που χάνει τη ζωή του, και για να εκδικηθεί τον πυροβολεί. Φυσικά εκείνος δεν φεύγει από τη ζωή, αλλά παθαίνει μια ιδιαίτερη αμνησία, κατά την οποία χάνει όποια μνήμη έχει από τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του. Δεν θυμάται την επαγγελματική του εξέλιξη, δεν θυμάται πως έχει χωρίσει, δεν θυμάται πως έχει φύγει από τη ζωή ο γιο του. Όλα αυτά τα δύσκολα πρέπει να τα μάθει εξαρχής, να τα αποδεχθεί και να προχωρήσει στη ζωή του.

Διαβάστε Επίσης

"Ο Γιατρός", μια σειρά συγκεκριμένου αριθμού επεισοδίων, είναι ένα σύγχρονο δείγμα μυθοπλασίας. Δεν ξεφεύγει πολύ από τον "κλειστό" πυρήνα των σειρών που ασχολούνται με περιπτώσεις νοσοκομείων, ωστόσο έχει πολύ καλές ερμηνείες, έχει ενδιαφέρουσα ιστορία και ωραία σύγχρονη ματιά. Ο Μαρκουλάκης που παίζει πάντα πολύ καλά, εδώ παίζει και συγκινητικά. Δημιουργεί ένα ακροβατικό του ήρωα που πασχίζει να ξαναβρεί το συναίσθημα και τη χαρά μέσα σε όλο αυτό που του έχει συμβεί.

Το καλό με τον "Γιατρό" είναι πως παρακολουθείς μια σειρά που σου υπόσχεται πως θα ολοκληρωθεί άμεσα. Δεν βαριέσαι, δεν νιώθεις πως το έχεις ξαναδεί κάπου πολύ πρόσφατα στα ελληνικά. Μπορεί να αποτελέσει έναν πόλο άλλου είδους τηλεοπτικής "ψυχαγωγίας", μιας και δεν είναι εποχής, φολκλόρ ή ό,τι άλλο τρεντάρει τα τελευταία χρόνια.

Μια πολύ ασφαλής επιλογή για έναν θεατή που του αρέσουν τα σύγχρονα σήριαλ και οι "κανονικές" ιστορίες ανθρώπων.

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα