Την καρδιά του άνοιξε ο Γιώργος Αλκαίος στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την εκπομπή "Ραντεβού το ΣΚ", κάνοντας έναν απολογισμό ζωής και καριέρας. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην περίοδο που επέλεξε να απομονωθεί στη Μήλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
"Όταν απομονώθηκα στη Μήλο, το σεβάστηκε το 99% των δημοσιογράφων. Ήρθαν όμως συνεργεία με κάμερες έξω από το σπίτι μου χωρίς να το ξέρω. Έψαχναν για δηλώσεις, αλλά εγώ το θεωρώ και λίγο σουρεάλ όλο αυτό", είπε χαρακτηριστικά.
Η απώλεια που τον λύγισε πριν τη Eurovision
Ο Γιώργος Αλκαίος αποκάλυψε πως λίγο έλειψε να μην εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το 2010, καθώς βρισκόταν αντιμέτωπος με μια πολύ μεγάλη προσωπική απώλεια.
"Ήταν στο μυαλό μου να μην τραγουδήσω. Δεν είχα ξαναπεράσει τέτοια απώλεια. Ήταν μάνα μου εμένα, δεν ήταν η γιαγιά μου", εξομολογήθηκε.
"Είπα ότι θα το κάνω, θα το ζήσω και μετά θα φύγω για το νησί να πάω να τη βρω λίγο και βλέπουμε. Αυτό έγινε", πρόσθεσε συγκινημένος.
"Ένιωσα προϊόν από την πρώτη στιγμή"
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε και για τα χρόνια της μεγάλης δισκογραφικής επιτυχίας, αποκαλύπτοντας πως πολλές φορές ένιωσε εγκλωβισμένος στις απαιτήσεις της εποχής.
"Στα 90’s είχα μπει σε μία φάση να βγάζω κάθε χρόνο άλμπουμ και επιτυχίες. Υπήρχε πολλή πίεση όμως, ένιωσα προϊόν από την πρώτη στιγμή", παραδέχθηκε.
"Δεν ήθελα ποτέ να κάνω μπουζούκια. Έβλεπα ότι πολλοί άνθρωποι έκαναν πράγματα που δεν τους άρεσαν πραγματικά και δεν ήθελα να μπω σε αυτό", συμπλήρωσε.
"Στα 19 μου έχασα φίλο από ναρκωτικά"
Ο Γιώργος Αλκαίος αναφέρθηκε και σε ένα τραγικό γεγονός που σημάδεψε τη ζωή του σε νεαρή ηλικία.
"Στα 19 μου έχασα έναν φίλο από ναρκωτικά και μέτρησα τη ζωή διαφορετικά από πολύ νωρίς. Κατάλαβα ότι όλα είναι μάταια", ανέφερε.
Η πρόταση στην Άννα Βίσση
Κλείνοντας, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως θα έλεγε αμέσως "ναι" σε μια συνεργασία με την Άννα Βίσση.
"Αν μου έλεγε η Άννα Βίσση να κάνουμε ένα 90’s πρόγραμμα, δέχομαι από τώρα αλλά σοβαρά. Έχω ήδη έτοιμο το πρόγραμμα. Ο κόσμος θέλει να το ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Η μουσική είναι ανάμνηση. Δεν είναι το μέλλον, είναι το χθες", τόνισε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr