Follow us

Γιατί άργησε τόσο να αποκτήσει ενδιαφέρον το "Αυτή η νύχτα μένει";

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος δίνει "ψήφο εμπιστοσύνης" καθυστερημένα στο "Αυτή η νύχτα μένει"

Γ. Παπαπαύλου - Αυτή η νύχτα μένει

Για να είμαι δίκαιος το "Αυτή η νύχτα μένει" αν δεν είχε τον Βασίλη Μπισμπίκη, που φέτος για τον Α ή Β λόγο είναι ένα από τα πιο hot πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ίσως και να μην είχε τραβήξει καν την προσοχή μας. Εμένα προσωπικά δηλαδή, ακόμα και με τον Μπισμπίκη για... σημαία, δεν με έπεισε για πολλούς μήνες.

Η βασική μου διαφωνία με τη συγκεκριμένη σειρά είναι πως δεν αποδίδεται η καλτ νταρκίλα που έχει το "σκυλάδικο" των 80's. Ακόμα δεν καταλαβαίνω σε πολλά σημεία ότι μιλάμε για περίπου 40 χρόνια πίσω. Και 30 χρόνια πίσω να προσπάθησαν να αποδώσουν, ούτε 90-ίλα έχει η σειρά. Το βασικό βέβαια είναι πως πέρα από αυτή την περίεργα άχρονη εικόνα της σειράς, τα (πολλά) πρώτα επεισόδια της σειράς παρέπεμπαν περισσότερο σε ένα ερωτικό θρίλερ παρά σε ένα λαϊκό αφήγημα μπουζουκιών και επαρχιώτικου γκομενιλικιού της εποχής που ήταν παχιές οι αγελάδες.

Λίγο λίγο όμως αν δεις τη σειρά βρίσκεις υπέροχες σκηνές ή ηθοποιούς. Για παράδειγμα, από την πρώτη στιγμή σας είχα μιλήσει για τον Τάσο Λέκκα (ναι, μετά τη συνέντευξη στο "Στούντιο 4") αλλά και τον Γιάννη Εγκλέζο. Τις τελευταίες μέρες όμως και ενώ παραδέχομαι πως παράτησα τη συνέχεια της σειράς γύρω στο επεισόδιο 20, παρατήρησα μια άλλη διάθεση.

Η είσοδος του Γιώργου Παπαπαύλου στον ρόλο του απόλυτα εκκεντρικού Ντίνου. Και ναι ρε φίλε, η σειρά τώρα αποκτά ενδιαφέρον. Γιατί ένα ρετρό, ακόμα και 90's ερωτικό δράμα, ανάμεσα σε δύο macho αρσενικά (Μπισμπίκης- Στάνκογλου) μου φαινόταν τρομερά στατική ιστορία. Την ίδια στιγμή, η είσοδος του Θάνου Αλεξανδρή, που κλήθηκε να πει το έπος "Τι πουρό τι καγκουρό", αρχίζει και χαρίζει στη σειρά την πλάκα, αυτή την εκκεντρική αλητεία που είχε το σκυλάδικο πίσω από τα φώτα. Το να κάνεις μια ρετρό σειρά απλά ρετρό, εμένα πια δεν μου λέει κάτι.

Να μην παραλείψω βέβαια να παραδεχθώ πως η Αναστασία Τσιλιμπίου στον ρόλο της Μυρτούς είναι εξαιρετική, παρόλο που δεν ήθελα μια τέτοια τροπή στην ιστοριούλα της τόσο cute λουλουδούς.

Τι άλλο να σας πω; Ε να το δείτε, έστω και με επεισόδια μαζεμένα στο webtv.

Γιατί άργησε τόσο να αποκτήσει ενδιαφέρον το "Αυτή η νύχτα μένει";

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα