Το "παρών" στο 40ήμερο μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη έδωσε η Άντζελα Δημητρίου, το οποίο τελέστηκε το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.
Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή της.
"Για μένα ο Γιώργος ήταν ό,τι καλύτερο είχα στη ζωή μου και θα είναι πάντα, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Να θυμόμαστε όλοι ότι ήταν ο πιο αγαπητός, ο πιο χιουμορίστας και αυτός που έβγαλε μόδα που δεν θα ξαναβγεί. Σας αγαπάω πολύ, να είστε καλά. Καλό χειμώνα" δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο "Mega non stop".
Συγκινεί το αντίο της Άντζελας Δημητρίου στον Γιώργο Μαζωνάκη: "Σε αγάπησα και με αγάπησες..."
Η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη δημόσια, μέσα από μία συγκινητικό εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Η λαίδη του λαϊκού πενταγράμμου μίλησε για τη φιλία της και για τη συνεργασία της με τον σπουδαίο τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίο μετά από ανακοπή στο νοσοκομείο Ελπίς.
Αναλυτικότερα, η Άντζελα Δημητρίου έγραψε για τον Γιώργο Μαζωνάκη: "Σήμερα η καρδιά μου πονάει πολύ… Αποχαιρετώ έναν άνθρωπο που αγάπησα βαθιά και που είχα την τιμή να γνωρίσω από τα πρώτα του βήματα, αλλά και να ξανασυναντήσω πολλά χρόνια αργότερα και να συνεργαστώ μαζί του.
Μαζί μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές, στιγμές αγάπης, εκτίμησης και μιας όμορφης συνεργασίας που θα κρατήσω για πάντα στην καρδιά μου.
Θυμάμαι ακόμη τότε, στο Λίντο, όταν ερχόσουν να με ακούσεις. Ήσουν ακόμη πολύ νέος και είχες μέσα σου αυτή τη μεγάλη αγάπη για το τραγούδι. Θυμάμαι που ήρθες στο καμαρίνι μου και μου έδωσες μια κασέτα, ζητώντας μου να την ακούσω και να σου πω αν πίστευα πως άξιζε να ξεκινήσεις το τραγούδι.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη στιγμή. Γιατί είδα στα μάτια σου πόσο πολύ το ήθελες.
Και η ζωή τα έφερε έτσι ώστε, πολλά χρόνια μετά, να συναντηθούμε ξανά και να συνεργαστούμε, δημιουργώντας μαζί ακόμη περισσότερες όμορφες αναμνήσεις...
Γιώργο μου, σε αγάπησα και με αγάπησες... και αυτή η αγάπη δεν σβήνει με την απουσία.
Σήμερα σε αποχαιρετώ με βαθιά συγκίνηση, αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλα όσα μοιραστήκαμε. Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μου Γιώργο. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου. 🕊️
"Κάποιες φωνές σιωπούν αλλά δεν ξεχνιούνται ποτέ"
Η Άντζελα σου.🖤".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr