Follow us

Δανάη Μπάρκα: "Έφτασα, πάρκαρα, βούρκωσα, θυμήθηκα, έλεγα ιστορίες στο αγόρι μου"

Η Δανάη Μπάρκα σε μία προσωπική εξομολόγηση

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Δανάη Μπάρκα - Φάνης Μπότσης

Τα συναισθήματά της μοιράστηκε η Δανάη Μπάρκα με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της ακολούθους στο instagram. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια που περιμένει το πρώτο της παιδί επέστρεψε σε θέατρο και μίλησε για τη συγκίνηση που ένιωσε επιστρέφοντας σε έναν χώρο τόσο οικείο και άμεσα συνδεδεμένο με τα παιδικά της χρόνια.

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα έγραψε: "Επιστροφή στο Θέατρο Εμπορικον μετά από 23 χρόνια. ✌🏼🥹 Εντάξει,όχι ακριβώς έτσι αλλά θα σας πω μια ιστορία. Το 2003 η πρώτη παράσταση στο θέατρο εμπορικον,τα "εγκαίνια του" στην ουσία,έγιναν σε παράσταση του Θοδωρη Πετροπούλου με πρωταγωνιστές τον Χρήστο ,τη μαμά μου κι ένα σπουδαίο θίασο, ζηλευτό.

Τότε ερχόμουν ΚΑΘΕ ΠΣΚ (κι όταν πήγαινα καλά στο σχολείο ερχόμουν και καθημερινές ως επιβράβευση) και καθόμουν στα καμαρίνια,ανεβοκατέβαινα τις σκάλες,ονειρευόμουν να βγω στη σκηνή,και παρατηρούσα τους θεατές πως κοιτάνε με αποσβολωμένα μάτια το έργο.
Αρκετά χρόνια πέρασα εκεί και να που χθες επέστρεψα να δω την γενική πρόβα του Χρήστου που γύρισε στο θέατρο που ήταν το εφηβικό μου δεύτερο σπίτι.

Τώρα πια,εντελώς άλλη,με ένα παιδάκι να έρχεται σύντομα,έχοντας κάνει ήδη κάποια από τα όνειρα που έλεγα τότε,κι ανυπομονώντας για τα επόμενα,ήμουν εκεί και αναπολούσα.

Έφτασα,πάρκαρα,βούρκωσα,θυμήθηκα,έλεγα ιστορίες στο αγόρι μου από εκείνη την γειτονιά κι απ την ευτυχία μου να μεγαλώνω από θέατρο σε θέατρο.

Η παράσταση του Θοδωρη ΚΑΙ φέτος είναι έπος.
Οι "Ακριβοί μας γονείς" έρχονται να μας συνταράξουν κάνοντας μας να σκεφτούμε πόση αξία έχουν τελικά τα χρήματα στη ζωή μας,στην οικογένεια μας,στην θέση που διεκδικούμε ανάμεσα στους γύρω μας ..;!

Αιχμές για τα λεφτά,αξίες,προσωπικά συμφέροντα και παλιά παράπονα έρχονται να αναστατώσουν τις σκέψεις μας. Τα χρήματα δυστυχώς αγγίζουν συχνά την ανάγκη μας για επιβεβαίωση,αγάπη & δικαιοσύνη..όλα όμως μάλλον λύνονται με ειλικρίνεια και όρια τα οποία δεν σημαίνουν απόρριψη.
Γιατί, η βοήθεια δεν αγοράζει εξουσία και η αγάπη δεν μετριέται με το μερίδιο του καθενός.
Αχ…Τι μαγεία είναι το θέατρο,ειδικά αν σου γεννά κουβέντες σε αυλές μετά το τέλος του.
Από σήμερα ξεκινάει το ταξίδι τους.
Να πάτε & μετά να μου στείλετε τις σκέψεις σας.

Χρήστο μου,αχ Χρήστο μου τι ηθοποιός είσαι,τι αλήθεια μεταμορφωμένη πάνω στη σκηνή,τι ήσυχη και βροντερή συγχρόνως παρουσία,τι σπουδαίος. Περήφανη .
"Μη σπρώχνεις τα όνειρα σου για πιο μετά"

Συγχαρητήρια σε όλους,αλήθεια μας χαρίσατε μια υπέροχη βραδιά.
Μπράβο Προμηθέα,Ελένη,Άλκγ,Άννα,Κώστα, και σε όλους τους συντελεστές!

Φέτος το θέατρο Εμπορικον έχει να σας πει μια πολύ ωραία ιστορία".

Η Δανάη Μπάρκα μιλά για την εγκυμοσύνη της: "Για ό,τι κάνω ρωτάω τον γιατρό μου"

Ένα βίντεο για το πως βιώνει την καθημερινότητά της ως έγκυος, δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, με τη ίδια να μιλά για τις μαγειρικές συνήθειες που έχει αναπτύξει αλλά και για το γεγονός ότι συμβουλεύεται τον γιατρό της για ο,τι χρειάζεται να κάνει.

Η νοσταλγία στην κουζίνα

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής της, σημείωσε πως "Τρελαίνομαι να είμαι στην κουζίνα. Νομίζω, όσο μεγαλώνω, τώρα που αλλάζει το πρόγραμμά μου και δεν βλέπω τη γιαγιά μου τόσο συχνά, μάλλον μου βγαίνει και θυμάμαι τις μυρωδιές από το σπίτι της γιαγιάς μου. Οπότε είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων. Σίγουρα η αγάπη μου για τη μαγειρική, σίγουρα η λαχτάρα μου να φροντίζω τους γύρω μου, αλλά συνειδητοποιώ ότι είναι κάτι πιο βαθύ και θυμάμαι τη γιαγιά μου…".

Επιπλέον, η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός σημείωσε στη συνέχεια του βίντεο ότι "Επειδή μου στέλνετε πάρα πολλές μηνύματα για το εάν πρέπει να πίνω καφέ ή πρέπει να περπατάω, ή αν πρέπει όταν μαγειρεύω να είμαι όρθια. Όλα αυτά αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ γλυκά και τρυφερά και τέλεια που όλοι είμαστε μία κοινότητα αλλά σε τέτοια ευαίσθητα θέματα, σε μια εγκυμοσύνη ή περιπέτεια για κάτι ιατρικό, τέλος πάντων, να εμπιστεύεστε τον γιατρό σας. Μην ακούτε κανέναν άλλον. Εγώ για ό,τι κάνω ρωτάω τον γιατρό μου, αλλά επειδή τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, θα σας έλεγα κι εσάς να ρωτάτε τον γιατρό σας".

@danaibarka__ Σπανακόπιτα ,καφές,σουσού & κουζίνα ✌🏼😋 —- #φοργιου #φ #today ♬ πρωτότυπος ήχος - Danai Barka 🌻

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση