Η Ρένα Μόρφη βρέθηκε καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου στον ΣΚΑΪ, τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά την προβολή της εκπομπής το βράδυ της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την επιτυχία του τραγουδιού της "Όταν σου χορεύω", αποκαλύπτοντας πώς έχει συνδεθεί με προσωπικές στιγμές πολλών ζευγαριών, ενώ παράλληλα θυμήθηκε την πρώτη της επαφή με τον Φοίβο Δεληβοριά και την απόρριψη που είχε δεχτεί όταν διεκδικούσε μια ευκαιρία ως τραγουδίστρια.
"Το "Όταν σου χορεύω” το χρησιμοποιούν πολύ για να κάνουν σ@ξ"
Η Ρένα Μόρφη αναφέρθηκε στην ξεχωριστή πορεία του τραγουδιού της, αποκαλύπτοντας με χιούμορ πως έχει αποκτήσει ιδιαίτερη θέση στην προσωπική ζωή πολλών ανθρώπων. Όπως εξήγησε, το κομμάτι δεν συνδέεται μόνο με ρομαντικές στιγμές, αλλά και με γάμους, ενώ αρκετοί γονείς το χρησιμοποιούν ακόμη και για να ηρεμήσουν τα παιδιά τους.
"Αυτό το τραγούδι το χρησιμοποιούν πάρα πολύ στις προσωπικές τους στιγμές και κάνουν σ@ξ. Συμβαίνει με αυτό το κομμάτι. Μετά τους το θυμίζει αυτό και είναι τραγούδι του γάμου τους. Μετά το ακούνε τα μωρά για να φάνε το φαΐ τους, σταματάνε να κλαίνε και το ακούνε με τις ώρες", δήλωσε η Ρένα Μόρφη.
Η απόρριψη από τον Φοίβο Δεληβοριά και η ευκαιρία που άλλαξε τα δεδομένα
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε, επίσης, μια ιστορία από τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, αποκαλύπτοντας πως ο Φοίβος Δεληβοριάς τη βοήθησε να ξεπεράσει έναν έρωτα, δίνοντάς της δουλειά ως βοηθός παραγωγής. Ωστόσο, όταν προέκυψε η πιθανότητα να τον αντικαταστήσει στο τραγούδι σε μια εμφάνιση, η ίδια θυμήθηκε πως είχε προηγηθεί μια οντισιόν στην οποία δεν είχε καταφέρει να τον πείσει ότι ήταν έτοιμη για να ακολουθήσει επαγγελματικά το τραγούδι.
"Ο Φοίβος Δεληβοριάς με έβαλε να δουλέψω ως βοηθός παραγωγής για να ξεπεράσω έναν έρωτα, που τον ξεπέρασα. Μια μέρα ήταν άρρωστος και θα πήγαινα να τραγουδήσω εγώ στο πόδι του. Είχα πάει πιο πριν σε οντισιόν και μου είπε ότι δεν είμαι έτοιμη για τραγουδίστρια.
Τελικά δεν άντεξε και με πήρε. Με άκουσε ο manager του και είπε "μια χψαρά, γιατί να μην της δώσουμε μια ευκαιρία;".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr