Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου: "Υπάρχουν οι στιγμές πένθους ή οδύνης - Εκεί μπορεί να νιώθεις ότι θες περισσότερη απομόνωση"

"Πολλές φορές γεμίζει το ποτήρι που ίσως νιώθεις άδειο" - Όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Σίσσυ Χρηστίδου R

Συνέντευξη στη Διονυσία Μαρίνου για το ένθετο "Πρόσωπα Weekend" της εφημερίδας "Τα Νέα" παραχώρησε. Η παρουσιάστρια του "Χαμογέλα και πάλι" του Mega αναφέρθηκε στα κομμάτι της προβολής και στο πώς είναι όταν οι τηλεθεατές αισθάνονται πως γνωρίζουν προσωπικά μία παρουσιάστρια.

Ποιο είναι το τίμημα του να είστε ένας άνθρωπος που τηλεθεατής αισθάνεται ότι γνωρίζει προσωπικά;

Αυτό είναι ευλογία. η αγκαλιά είναι μεγάλη και πολλές φορές γεμίζει το ποτήρι που ίσως νιώθεις άδειο. Υπάρχουν και δύσκολες στιγμές, όπως οι στιγμές πένθους ή οδύνης που κάθε άνθρωπος βιώνει και εκεί μπορεί να νιώθεις ότι θες περισσότερη απομόνωση, αλλά και πάλι η δύναμη που σου φέρνει αυτή η σύνδεση με ανθρώπους που ίσως περνάνε το ίδιο ή απλά σου συμπαραστέκονται γιατί σε αγαπούν, είναι μεγάλη.

Σίσσυ Χρηστίδου: "Διαχειρίζομαι το ότι κάνω καθημερινό στην ψυχοθεραπεία μου από τότε που ξεκινήσαμε"

Το κομμάτι των ενοχών που βαραίνουν τις μητέρες συζήτησαν η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της στο "Χαμογέλα και πάλι", με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου.

Αρχικά, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε: "Οι μαμάδες την ενοχή την έχουν για πλάκα. Εγώ διαχειρίζομαι το ότι κάνω καθημερινό στην ψυχοθεραπεία μου από τότε που ξεκινήσαμε. Δηλαδή μου λέει ο ψυχολόγος μου ”ωραία, έλα να το δούμε ψύχραιμα. Τι έχει αλλάξει απέναντι στα παιδιά” Λέω ας πούμε, δεν μαγειρεύω τώρα κάθε μέρα. Θα μαγειρέψω μία μέρα, θα κρατήσω το φαΐ για δύο μέρες. ”Ναι”, μου λέει ”αλλά τώρα ας πούμε έχεις Σαββατοκύριακα με το παιδί σου. Σε βοηθάει;” Κατάλαβες τι λέω; Γιατί στην πράξη δουλεύω τις ώρες που το παιδί είναι στο σχολείο, παίρνω το παιδί από το σχολείο, πάω το παιδί στο σχολείο. Και με το που παίρνω το παιδί το μεσημέρι είμαι όλη μέρα με το παιδί".

Και πρόσθεσε: "Δηλαδή πρακτικά δεν αποτυπώνεται αυτό στη ζωή του. Αλλά εγώ λέω, μου άλλαξε. Εγώ λέω δεν μαγείρευα κάθε μέρα ή κάθε απόγευμα θα φτιάχναμε μια τυρόπιτα, θα κάναμε ένα κέικ που για μένα είναι η σύνδεσή μου".

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε στη συνέχεια: "Ρε παιδί μου, σου λέω ότι η ενοχή είναι η καραμέλα για τη μαμά που μπορεί να μην αποτυπώνεται και στην πράξη. Δηλαδή μπορεί να δουλεύεις και οχτώ ώρες και να γυρνάς και να έχεις δύο εποικοδομητικές ώρες με το παιδί σου και αυτό πραγματικά να είναι η ουσία. Γιατί μπορείς να είσαι και όλη μέρα με το παιδί σου και να είσαι με νεύρα, με κατάθλιψη και αυτό μόνο να επιβαρύνει το παιδί σου στο τέλος της ημέρας. Αλλά η γυναίκα θεωρώ, η σημερινή γυναίκα ζει με αυτές τις ενοχές".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση