Follow us

Κωνσταντίνος Αντωνάτος: "Οι παρουσιαστές δεν ανέχονται να ειπωθεί ούτε ένα κόμμα το οποίο δεν συνάδει με αυτό που οι ίδιοι βλέπουν στον καθρέφτη τους"

Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Αντωάτου για τους παρουσιαστές της μικρής οθόνης

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ένα σχόλιο για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης έκανε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος στο "Καλύτερα δε Γίνεται" του Σαββάτου".

Αυτό με αφορμή την περίπτωση της Νανάς Παλαιτσάκη και της παλαιότερης δήλωσης που είχε κάνει για την καριέρα της Φαίης Σκορδά.

Διαβάστε Επίσης

Η Νανά Παλαιτσάκη επανήλθε στην τοποθέτησή της στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του #Kalytera: "Σε εκείνη την τοποθέτηση είπα ότι περίμενα τη Φαίη να εξελιχθεί περισσότερο και να μην αφήσει τον Γιώργο να προηγηθεί τόσο πολύ. Το Mega τότε δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτεί τη Φαίη όπως παρουσιαζόταν στο Alter. Συγκυριακά γίνεται ο γάμος με τον Γιώργο Λιάγκα και είναι το ζευγάρι που το Mega θέλει να επενδύσει.Έγινε ντόρος γιατί πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργείται καυγάς στην τηλεόραση".

Διαβάστε Επίσης

Μετά την προβολή της συνέντευξης ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος σχολίασε: "Το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι ότι αυτό γίνεται για να γίνει μόνο καυγάς. Η ενόχληση από τα λεγόμενα της κυρίας Παλαιτσάκη όταν αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά αφενός ήταν μία άβολη ατάκα γιατί χρέωνε τη μεταγραφή της στο Mega στον Γιώργο Λιάγκα. Από την άλλη, είμαστε σε μία εποχή που δεν ανέχεται κανένας να λέγεται μία άβολη αλήθεια για την ιδιότητά του. Εγώ καταθέτω αυτό, το έχω ζήσει πολλές φορές σαν δημοσιογράφος κριτικής. Δεν ανέχεται κανείς να ειπωθεί ούτε ένα κόμμα το οποίο δεν συνάδει με αυτό που ο ίδιος θέλει να βλέπει στον καθρέφτη του. Δεν μιλάω για τη Φαίη Σκορδά, είναι ένα γενικό φαινόμενο, να μην το προσωποποιήσω. Η Φαίη Σκορδά είναι ένα πολύ συμπαθές σε εμένα άτομο και μία επιτυχημένη γυναίκα. Ωστόσο, είναι μία παθογένεια της τηλεόρασης".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα