Follow us

Συνεχίζει στο "The Voice" ο Γιώργος Καπουτζίδης;

Όσα έγιναν γνωστά για το μέλλον του Γιώργου καπουτζόδη στο "The Voice"

Για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Καπουτζίδη στον ΣΚΑΪ και αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι του "The Voice" μίλησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο "Καλύτερα δε Γίνεται" με τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο να δίνει όλο το ρεπορτάζ.

Συνεχίζει στην παρουσίαση του "The Voice"

Ειδικότερα, ο διευθυντής του yupiii.gr ανέφερε ότι "Έχουν ακουστεί πολλά, υπήρξε μια φημολογία ότι θέλει να θέσει τον εαυτό του εκτός Voice. Αυτό μάλλον δεν ισχύει. Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει πυρετωδώς τον νέο κύκλο και ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει κάνει ήδη τα πρώτα ραντεβού και θα συνεχίσει μέσα στο καλοκαίρι για να προχωρήσουν. Δεν έχει πει κάτι αρνητικό, δεν είναι ότι δε θέλει να το παρουσιάσει".

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως "Νιώθω ότι ακούσαμε μια δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη ότι 'Έχω κουραστεί και από τη Eurovision και από όλη τη χρονιά', γιατί είχε και τη σειρά του, το "The Voice" και τη Eurovision και βγήκε μια φήμη ότι δε θέλει να είναι στο "The Voice" και γενικώς στην τηλεόραση. Νιώθω πως όλα βαίνουν καλώς"

Τι συμβαίνει με τους coaches

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος ανέφερε: "Επίσης επειδή γράφτηκε ότι θέλουν να γίνουν αντικαταστάσεις, και ειδικά για την Έλενα Παπαρίζου, να σας πω ότι πρόθεση του ΣΚΑΪ είναι και οι τέσσερις κριτές να συνεχίσουν όπως προφανώς τους ξέρουμε. Είναι ωραίοι, λαμπεροί και με χημεία. Όλα βαίνουν καλώς με το Voice".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση