Follow us

Τελικά Είναι Ευλογία Ή Κατάρα Το Μεγάλο Μέγεθος;: Μια μεγάλη κι άβολη αλήθεια για τους «προικισμένους»

«Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον καινούργιο μου σύντροφο, τον οποίο γνώρισα πριν τρεις βδομάδες περίπου, είναι σεξουαλικό και έχει να κάνει με το μέγεθος του πέους του. Το σεξ μαζί του είναι επώδυνο. Ενώ γενικά είναι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και σωματικά, το ανατομικό πρόβλημα με έκανε να σκεφτώ ότι μάλλον δεν μπορούμε να συνεχίσουμε».

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Τελικά είναι ευλογία ή κατάρα το μεγάλο μέγεθος του πέους;

Το παραπάνω απόσπασμα είναι το παράπονο μίας αναγνώστριας, όπως το εξομολογήθηκε πρόσφατα σ' ένα γυναικείο site. Το πρόβλημά της εστιάζεται στο μέγεθος του πέους του νέου της συντρόφου, το οποίο- όχι δεν είναι μικρό- είναι πολύ μεγάλο κι εξαιτίας αυτού, τον χώρισε.

Περίπτωση η οποία επιβεβαιώνει τη ρήση «ουκ εν το πολλώ το ευ», η οποία ισχύει και στο συγκεκριμένο θέμα, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται με όλα αυτά τα κλισέ που έχουν «ποτίσει» τα μυαλά μας, χρόνια τώρα.

Κοινώς, καμία γυναίκα (ή ok, σχεδόν καμία) δεν απολαμβάνει πραγματικά το σεξ με κάποιον που το μέγεθος του πέους του υπερβαίνει τα εσκαμμένα...

Όσο κι αν η αρρενωπότητα έχει συνδεθεί με τα μεγάλα «προσόντα», ένας άντρας με υπερμέγεθες μόριο τραβάει τα ζόρια του. Και κάπως έτσι, η ευλογία γίνεται κατάρα.

Δε χωράς πουθενά

Υπενθυμίζοντας την πρόσφατη μελέτη που πραγματοποίησαν από κοινού ερευνητές του UCLA και του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, και στην οποία συμμετείχαν- φυσικά- γυναίκες το ιδανικό πέος στην κατηγορία «Μόνιμος Σύντροφος» πρέπει να έχει μήκος 16 εκατοστά και περιφέρειά που δεν ξεπερνά τα 12, με τα χιλιοστά να αυξάνουν ελαφρώς όταν πρόκειται για one night stand. Τι σημαίνει αυτό; Αποκωδικοποίησε λίγο το γυναικείο τρόπο σκέψης: Για μία φορά το αντέχει, το βλέπει σαν εμπειρία- «σεξ με έναν πολύ προικισμένο άντρα: done»- . Για παραπάνω όμως, δυσκολεύεται. Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα επέλεγε λιγότερο «προικισμένους» άντρες ως μόνιμους συντρόφους, πολύ απλά γιατί η σεξουαλική συνεύρεση μαζί τους ήταν πιο άνετη.

Διάβασε τη συνέχεια στο AskMen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Unique | Μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας στην Τεχνόπολη

139 φωτογράφοι μελετούν μέσα από τον φακό τους τις έννοιες της Φωτογραφίας δρόμου, της Σκηνοθετημένης φωτογραφίας, του Αστικού τοπίου, του Urban.

10 Μαϊ 2024 18:51