Με ήττα έκλεισε η μέρα για την ομάδα των Αθηναίων του Survivor, αφού η υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα των "Επαρχιωτών", Ελένη Ζαράγγα, χάρισε την πολυπόθητη νίκη στους "Μπλε", αναγκάζοντας την αντίπαλη ομάδα να βγάλει νέο υποψήφιο.
Οι εντάσεις στους "Επαρχιώτες"
Με έναν έντονο καβγά ξεκίνησαν τη μέρα τους οι "Επαρχιώτες" στο Survivor, αφού η ένταση κορυφώθηκε ανάμεσα στην Ιωάννα Δεσσύλα και τον Σταύρο Φλώρο, με αφορμή την επιθυμία του παίκτης να βάλει νερό, παραβλέποντας πως εκείνη την ώρα η διαγωνιζόμενη τελείωνε μια δική της δουλειά στο ακριβώς ίδιο σημείο.
Όπως περιέγραψε σε προσωπική της συνέντευξη η Ιωάννα Δεσσύλα: "Υπήρξε μια μικροένταση με εμένα και τον Σταύρο αλλά δεν ήταν για κάποιο σημαντικό λόγο. Αυτές τις μέρες όλοι ζοριζόμαστε, θα βγουν και οι εντάσεις".
"Τζο, ήταν ένα βήμα. Αυτό σου ζήτησα να κάνεις" ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Φλώρος, με την Ιωάννα Δεσσύλα να απαντά: "Εσύ δηλαδή δεν μπορείς να περιμένεις μισό λεπτό;" Άμεσα ο διαγωνιζόμενος υπογράμμισε πως "Ενώ μπορείς να κάνεις αυτό, γιατί να χρειάζεται να περιμένω;"
Άμεσα ακολούθησε ο εξής διάλογος με ένταση και από τις δύο πλευρές:
Ιωάννα: Ωραία. Τέλος! Τέλος, τέλος. Έλα!
Σταύρος: Άσε τα έλα.
Ιωάννα: Γιατί, τι θα με κάνεις;
Σταύρος: Δε χρειάζεται να σου κάνω κάτι. Μάθε να μιλάς όμορφα.
Ιωάννα: Εγώ μια χαρά μιλάω. Εσύ δεν μιλάς όμορφα και να μάθεις να σέβεσαι, γιατί σου κάνουμε πολλά εσένα.
Σταύρος: Και εσένα σου κάνουμε πάρα πολλά Τζο, μην νομίζεις.
Ιωάννα: Τι μου κάνετε; Είσαι κάθε μέρα εδώ ξάπλα και σε ταΐζουμε και σου δίνουμε παραπάνω φαγητό, γιατί δεν νιώθεις καλά. Τι σου κάνω;
Σταύρος: Ρε Τζο, κι εσένα δε σου δίνουν παραπάνω μπουκιές;
Ιωάννα: Όχι, δεν μου δίνουν!
Σταύρος: Αυτό που λες είναι ψέμα. Το ξέρεις κι εσύ και το έχω δει και από τον Mike. Δεν είναι κακό. Σου έχουν δώσει παραπάνω μπουκιά.
Ιωάννα: Τι λες μωρέ; Τι λες μωρέ ψεύτη;
Σταύρος: Μίλα όμορφα, αρχικά.
Ιωάννα: Παλιοψεύτη.
Σταύρος: Μίλα όμορφα, ρε!
Ιωάννα: Να λες αλήθειες.
Σταύρος: Ούτε να μιλήσεις δεν μπορείς.
Ιωάννα: Ναι, δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί τώρα ξύπνησα.
Σταύρος: Μάθε να μιλάς και να είσαι ήρεμη! Σου ζήτησα πολύ ευγενικά να κάνεις ένα βήμα πίσω για να βάλω νερό.
Ιωάννα: Κι εγώ σου ζήτησα πολύ ευγενικά να περιμένεις μισό λεπτάκι να κουμπώσω.
Σταύρος: Πας καλά; Τώρα λες εσύ ψέματα
Ιωάννα: Έλα κλείσε το στόμα σου.
Σταύρος: Επειδή δεν έχεις τι να πεις.
Ιωάννα: Δεν γουστάρω να μιλήσω!
Στην διαμάχη παρενέβη ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τους δύο παίκτες, ρίχνοντας τους τόνους.
Επιπλέον, με έναν μικρό διαπληκτισμό ξεκίνησε ο αποψινός (19/1) αγώνας ασυλίας στο Survivor, καθώς ο Μιχάλης Σηφάκης και η Ελένη Ζαράγγα λογομάχησαν αναφορικά με τις επιλογές παικτών που γίνονται για τους στίβους μάχης.
Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν γίνουν τα ματσαρίσματα για τους παίκτες που θα αγωνίζονταν στον πρώτο γύρο, ο Μιχάλης Σηφάκης απευθύνθηκε στην Ελένη Ζαράγγα, λέγοντάς της πως "Έτσι που μιλάς στην κάμερα λες ότι δεν δίνεται ευκαιρία και φωτογραφίζεις εμένα. Απλά στο λέω να το ξέρεις" Άμεσα, η υποψήφια προς αποχώρηση απάντησε: "Όχι δεν είπα για σένα… Δεν είσαι μόνο εσύ στην ομάδα. Λέω ότι απλά δεν έχω το περιθώριο, περιμένω να με διαλέξουν"
Ο υποψήφιος προς αποχώρηση
Με τον αγώνα να λήγει υπέρ των "Επαρχιωτών", οι "Αθηναίοι" κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να ψηφίσουν ένα άτομο από την ομάδα τους, που θα βρεθεί με το ένα πόδι εκτός Survivor.
Οι εντάσεις δε σταμάτησαν ούτε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, με τον Γιώργο Λιανό να ηρεμεί τα πνεύματα και να οδηγεί την κόκκινη ομάδα προς την ψηφοφορία. Νωρίτερα ό,ως ανακοίνωσε πως ο Gio kAY, που δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής την παρούσα εβδομάδα, βρίσκεται στην κλινική και για αυτόν τον λόγο "Δεν μπορεί να ψηφίσει και να ψηφιστεί. Δεν μπορεί να επηρεάσει την τύχη κάποιου άλλου συμπαίκτη ή συμπαίκτριάς του".
Επιπλέον, ο παρουσιαστής, ανακοίνωσε πως η Σταυρούλα Ποτήρη που αποχώρησε από την ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσε το πλεονέκτημα στην Εβελίνα Λυκούδη να έχει μια έξτρα ψήφο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Τελικά, δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Γιάννης Στίνης. "Από τότε που τελείωσε το αγώνισμα είδα κάποιες συμπεριφορές που άλλαζαν και θεωρώ πως έχω μια ενσυναίσθηση που πάλλεται κατευθείαν στα μάτια μου. Σήμερα το περίμενα το όνομά μου" δήλωσε ο παίκτης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr