
Με ένα γεμάτο πρόγραμμα ξεκίνησαν τους αγώνες τους η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, αφού οι δύο Έλληνες τενίστες αγωνίστηκαν τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Την πρόκριση για την επόμενη φάση των ατομικών τους αγώνων κατάφεραν να εξασφαλίσουν Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, ωστόσο η ήττα τους στο διπλό μικτό των Ολυμπιακών Αγώνων, το βράδυ της Δευτέρας (29/7) τους οδήγησε πρόωρα εκτός διεκδίκησης ενός μεταλλίου.
Το ελληνικό δίδυμο κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους Σχουρς και Κούλχοφ, με τους Ολλανδούς να κερδίζουν το πρώτο σετ με σκορ 6-4 στα games και στη συνέχεια, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη να βάλουν τα δυνατά τους αλλά να ηττηθούν 7-6 στο δεύτερο σετ.
Αυτό σημαίνει ότι το ταξίδι του ελληνικού διδύμου, ως ομάδα, ολοκληρώθηκε πρόωρα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr