Follow us

Πειράζει που δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέει η Ζήνα Κουτσελίνη;

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το θέμα της ημέρας

Αλήθειες με τη Ζήνα - Ζήνα Κουτσελίνη Rnew

Ώρες ώρες στεναχωριέμαι. Και δε στεναχωριέμαι για αυτά που γίνονται ή για αυτά που λέγονται. Στεναχωριέμαι γιατί κάτι στρεβλό συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση δεν αλλάζει ποτέ. Ακόμα χειρότερα όμως δεν αλλάζει ο θεατής της, πολλώ δε μάλλον ο σχολιαστής της.

Διαβάστε Επίσης

Αντιλαμβάνομαι πως το twitter υπερβάλει. Ναι, η Ζήνα είπε πάνω σε μια συζήτηση μια ατάκα που δεν έπρεπε να πει. Και την επόμενη μέρα, στην προσπάθειά της να εξηγήσει τι συνέβη και εκτέθηκε τόσο στον αέρα της εκπομπής της, τα έμπλεξε παραπάνω. Δεν ξέρω αν ήθελε να υποστηρίξει τον φίλο της, οφείλω όμως να της δώσω το δικαίωμα να πει αυτό που θέλει. Κι ας κριθεί μετά από όλους μας. Και δικαίως τώρα κρίνεται, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι. Αλλά για τον Θεό, ποιος ενδιαφέρεται;

Τη στιγμή που παρακολουθούμε μια πραγματική ιστορία, ένα εξαιρετικά βίαιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αποκαλύφθηκε και έσπασε το άγιο προσωπείο ενός ανθρώπου που αναλάμβανε να στηλιτεύσει τέτοιες συμπεριφορές, δεν μπορώ να καταλάβω τι σημασία έχει τι λέει μια παρουσιάστρια. Όπως ακριβώς δεν έχω ιδέα τι σημασία έχει να ρωτάμε τον κάθε καημένο που βρίσκεται κατά τύχη στο φάσμα της δημοσιότητας τη γνώμη του για το περιστατικό. Δεν ενδιαφέρει κανένα. Το μόνο που έχει σημασία είναι η δικαίωση του θύματος και η απονομή δικαιοσύνης αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε Επίσης

Αντί να αντιληφθούμε πώς ο νέος νόμος, αυστηρός ή λιγότερο αυστηρός, έδωσε το δικαίωμα σε μια γυναίκα που καταθέτει πως κακοποιήθηκε, παρακάλεσε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, δεν είχε ούτε τα βασικά μέσα επικοινωνίας με τρίτους ανθρώπους -σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται εκείνη βέβαια- και τελικά κατάφερε να αποκαλύψει την αλήθεια, ζητώντας σιωπηλά βοήθεια από τον γιατρό που την εξέτασε, μένουμε στο αν η κάθε Ζήνα προσπάθησε να στηρίξει τον κάθε φίλο της.

Είναι τεράστια η δύναμη του θεατή να αποδυναμώσει οτιδήποτε σημαντικό παρακολουθεί. Και ακόμα μεγαλύτερη η δύναμη του σχολιαστή να απομακρύνει την προσοχή από την ουσία και να αρχίσει να κατηγορεί τη Ζήνα, τον Λιάγκα, τα μπέργκερ και τα σάλαντ μπαρ.

Διαβάστε Επίσης

Για τον Θεό, ως πότε θα ξεφτιλίζουμε οτιδήποτε σημαντικό; Σας νοιάζει πραγματικά τι είπε η Ζήνα; Και αν ναι, τι θα κάνετε για αυτό; Αν όντως σας έθιξε τόσο. Θα σταματήσετε να βλέπετε την εκπομπή της; 20% έκανε χθες. Όσοι τη βλέπουν, τη ξαναβλέπουν. Ας δούμε τι ακριβώς κατάφερε όλο αυτό... Να δημιουργηθούν memes με cheeseburgers και μια παρουσιάστρια. Σπουδαίος ακτιβισμός, πανίσχυρο cancel culture. Εύγε, πάντα τέτοια.

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ούτε τι είπε η Ζήνα, ούτε τι λένε όλοι οι άλλοι (και) για εκείνη με σκοπό να κάνουν κι αυτοί 20άρια αύριο. Ως εδώ με την κιτρινίλα της ελληνικής τηλεόρασης.

Υ.Γ. Αταίριαστοι και πάλι Αταίριαστοι. Συνδέσεις και πάλι Συνδέσεις. Οξυγόνο μέσα στην άπνοια.

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα