Follow us

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου "λιώνει" για τον γιο της: "Ο αγαπημένος μου ταξιδιωτικός σύντροφος"

Οι τρυφερές εικόνες που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον γιο της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τις οικογενειακές στιγμές μαζί με τα παιδιά της φαίνεται πως απολαμβάνει στο έπακρο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως αποκαλύπτει συχνά η ίδια μέσα από τα social media της.

Η γλυκιά ανάρτηση με τον γιο της

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης (5/2), μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια κοινοποίησε μερικές φωτογραφίες από την εξόρμησή της, στις οποίες φαίνεται πως απολαμβάνει την παρέα του γιου της, τον οποίο και κρατά αγκαλιά, σημειώνοντας πως είναι "Ο αγαπημένος μου ταξιδιωτικός σύντροφος"

Υπενθυμίζεται, πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αποκτήσει δύο γιους, καρπούς του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τους μικρούς Βλάσση και Βασίλη.

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΎΛΟΥ ΣΤΑ ΓΕΝΈΘΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΒΛΆΣΣΗ

Μια ξεχωριστή και γεμάτη χρώμα ημέρα έζησαν το Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς γιόρτασαν τα τρίτα γενέθλια του γιου τους, Βλάσση, με ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρτι.

Το πάρτι ήταν αφιερωμένο στον αγαπημένο ήρωα της Marvel, τον Spiderman, με τον χώρο να είναι διακοσμημένος ανάλογα και να ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους καλεσμένους. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη γιορτή, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από το χαρούμενο event.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν ήταν η εντυπωσιακή οκταώροφη τούρτα, εμπνευσμένη φυσικά από τον Spiderman, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το μέγεθος και τον σχεδιασμό της. Σε άλλη φωτογραφία, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει τρυφερά αγκαλιά με τον μικρό Βλάσση, σε μια εικόνα γεμάτη αγάπη και οικογενειακή θαλπωρη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr