Follow us

Η εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη: "Η ψυχή μου είναι βασανισμένη - Δεν είχα χάμπουργκερ να φάω"

Η Ζήνα Κουτσελίνη απαντά στις αντιδράσεις και μιλά για το προσωπικό της βίωμα

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ζήνα Κουτσελίνη τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με όσα ανέφερε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Κατά τη διάρκεια της απάντησής της, η παρουσιάστρια του Star αναφέρθηκε στα δικά της δύσκολα παιδικά χρόνια μεγαλώνοντας μέσα σε έναν κακοποιητικό γάμο.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Έχω πει πολλά πράγματα για το πως νιώθει ένα παιδί και το πως καταδικάζω αυτό που συνέβη. Υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης. Εκεί παρενέβη ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου. Είναι δύσκολα αυτά τα ζητήματα κι όχι επειδή έχω συνεργαστεί στην εκπομπή με έναν άνθρωπο που κατηγορείται με πολύ συγκεκριμένη και βαριά κατηγορία. Είναι επειδή η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα γιατί έχω πει σε εσάς το 1% της ζωής μου" είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

"Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που έκαναν αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω την συνέχεια των γεγονότων ότι δεν πρέπει να πλησιάζει την γυναίκα του, με την οποία έχουν την ίδια καριέρα. Αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε τον άλλον έλεγε ότι δεν πρέπει να συναντάει ο ένας τον άλλον ενώ δουλεύουν μαζί. Δεν με άφησαν να ολοκληρώσω αυτή τη φράση. Θέλω να σας πω το εξής που δεν ξέρετε, αλλά εγώ μπορώ να το πω. Θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη γιατί σε αυτά τα γεγονότα τρέχουν δάκρυα και δεν θέλω να τρέξουν δάκρυα γιατί τα έχω αφήσει πίσω μου και έχω συγχωρήσει τον πατέρα μου. Όμως η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι πληγωμένη. Η μητέρα μου επειδή με τον πατέρα είχαν τις επιχειρήσεις μαζί και όταν της έλεγα πάμε να φύγουμε γιατί τη μαχαίρωνε και τη χτυπούσε. Η μητέρα μου μού έλεγε δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί στις επιχειρήσεις. Προτίμησα λοιπόν να φύγω μόνη μου σε ηλικία 13 ετών. Αυτό σε εμένα λέει πολλά γιατί υπάρχει μια απόφαση. Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά για το παιδί... Εσείς κρατήσατε την φράση στον Δημήτρη" πρόσθεσε.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: "Σας έχω πει και έχω αποδείξει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Έχω προσφέρει πολλά. Αυτό με προσβάλλει, όταν οι άνθρωποι απομονώνουν μια φράση. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που με γνωρίζουν. Δεν είμαι σε θέση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό παρελθόν μου και προχωρώ μπροστά. Δεν μπορώ να μην επισημαίνω ότι έρχεται μία απόφαση όπου ο ένας είναι στο ζενίθ της καριέρας του μαζί με τη σύζυγό του…Τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εγώ δεν γνώριζα κάτι. Εγώ δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά που προέκυψαν. Όπως και η ίδια είπε, ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγνώμη του Απόστολου, τη βάζω στην άκρη και δεν με αφορά. Και ο πατέρας μου είχε πει πολλές. Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί και μην μου χρεώνετε πράγματα που θέλετε ενδεχομένως να χρεώσετε στη δικαιοσύνη ή σε άλλους. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή και η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Είμαι ξεκάθαρη από την αρχή. Λυπάμαι πολύ που νιώσατε ότι σας προσβάλω, αλλά για εμένα δεν πρέπει να περάσει ούτε λεπτό στο μυαλό. Ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο της εκπομπής για να μπορέσω να τοποθετηθώ σωστά".

Κλείνοντας η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε: "Με νοιάζει το άδικο αυτής της υπόθεσης. Να μου έλεγες για κάτι άλλο στο οποίο θα ήμουν υπόλογη θα ζητούσα και συγγνώμη. Γι' αυτό όμως, που μόνο ο Θεός ξέρει τι έχω κάνει... Το αφήνω εκεί, ο κόσμος που με ξέρει... Όχι μόνο σε κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά και άλλους, παιδιά που έχω βοηθήσει για ξεκινήσουν αλκοολικών γονιών, αυτά τα παιδιά γνωρίζουν. Το άδικο αυτό με πνίγει και με πνίγει από παιδί. Φανταστείτε ένα παιδί 13 χρονών, να μη φεύγει η μάνα από τον γάμο γιατί υπάρχει όλη αυτή η αυτοκρατορία, τα 12 μαγαζιά των γονιών μου, που όμως, όταν χρειάστηκε να πάω να σπουδάσω, δεν είχα χάμπουργκερ, δεν είχα τσιζμπεργκερ να φάω. Με τη συμφοιτήτριά μου μοιράζαμε το φαγητό γιατί δεν είχαμε. Η μάνα μου δεν ήθελε να χαλασεί την αυτοκρατορία που είχε χτίσει με τον πατέρα μου, όμως αυτή η αυτοκρατορία χάθηκε στο λεπτό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα