Follow us

Όσα θα δούμε απόψε στο τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου του Dragons' Den

Απόψε πέφτει η αυλαία των διαπραγματεύσεων για τη 2η σεζόν του DRAGONS’ DEN

Απόψε στις 22:00, πέφτει η αυλαία των διαπραγματεύσεων για τη 2η σεζόν του DRAGONS’ DEN GREECE. Στα 11 επεισόδια του DRAGONS’ DEN GREECE ΙΙ, οι Έλληνες επενδυτές έχουν δώσει συνολικά 1.808.000€ από προσωπικά τους κεφάλαια σε επιχειρηματίες που τους εντυπωσίασαν με τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους.

Το 12ο και τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου του μεγαλύτερου reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, έρχεται απόψε, Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 22:00 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο του DRAGONS’ DEN GREECE ΙΙ φιλόδοξοι επιχειρηματίες θα βρεθούν μπροστά στους Έλληνες επενδυτές και θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους, διεκδικώντας μια συμφωνία που μπορεί να απογειώσει τις επιχειρήσεις τους και να τους ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους και ορίζοντες. Οι διαπραγματεύσεις και τα deals θα είναι για άλλη μια φορά σκληρά, ενώ δεν θα λείπουν και οι στιγμές συγκίνησης και μεγάλων εκπλήξεων, καθώς οι επιχειρηματίες που θα βρεθούν και απόψε μπροστά στους DRAGONS θα τους εντυπωσιάσουν ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Το τελευταίο επεισόδιο του DRAGONS’ DEN GREECE II έρχεται απόψε, Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 22:00 στον ΑΝΤ1, με ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα