Follow us

Aide-mémoire | Η επιστροφή του Παπακαλιάτη, ο ντεμέκ τρίτος κύκλος & ο... αγνοούμενος Μικρούτσικος

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

Maestro

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Μεγάλη είδηση η επιστροφή του Maestro, η καλύτερη που θα μπορούσε να συμβεί έστω και στο παρατσάκ της εκπνοής της σεζόν. Βρέθηκε και το τέχνασμα της "τρίτης" σεζόν, που θα επιμένω να λέω ότι είναι τέχνασμα. 9 επεισόδια περιμέναμε στον β’ κύκλο, 10 έρχονται συνολικά και αυτά σπασμένα στα δύο. Δόξα τω Θεώ, αντίληψη έχουμε όλοι για να καταλαβαίνουμε τι σημαίνει "νέος κύκλος επεισοδίων" και τι σημαίνει "σπάμε στα δύο ένα κύκλο για να μας βγάλει δυο σεζόν". Την περιμένουμε τη σειρά όμως με προσμονή, κι ας επινοήσουν ό,τι τερτίπια θέλουν.

Θυμηθείτε από πότε τα λέγαμε...

Μιας και μιλάμε για επιστροφές, ο πραγματικά νέος κύκλος του "Young Royals" στο Netflix, τα σπάει! Σπεύσατε

Διαβάζω με προσοχή ό,τι κι αν γράφεται για τον Νίκο Μουτσινά. Ελέγχω πολύ πολύ τι μπορεί να είναι σοβαρές πληροφορίες και τι μπορεί να είναι φρούδες ελπίδες, είτε του παρουσιαστή είτε του κάθε καναλιού που προσπαθεί να τον εγκλωβίσει σε μία επικοινωνιακή πίεση "κλεισμένων" συμφωνιών. Επιμένω άλλα θέλει εκείνος, άλλα του προτείνουν.

Διαβάστε Επίσης

Μου στέλνετε διάφορα για τη στάση μου αναφορικά την πορεία της Ιωάννας Μαλέσκου στην τηλεόραση.

Εγώ βλέπω μία εξαιρετικά όμορφη κοπέλα με μία μέτρια έως αδιάφορη πορεία στη μικρή οθόνη και μία παρουσία στα όρια της "τηλεπερσόνας" που μιλά όπου βρει κάμερα για όσα έμαθε από τη μικρή της εμπειρία στον ΣΚΑΪ που την προσγείωσε άσχημα.

Από την άλλη, ακούω κάτι περί… πιέσεων στις τηλεθεάσεις εκπομπών που μένουν σταθερά στην κορυφή από την ύπαρξή τους στην τηλεόραση. Δηλαδή αν δέχεται πιέσεις μια εκπομπή με μέσο όρο κοντά στο 14%, μια εκπομπή που δεν καταφέρνει να φθάσει το 6-7% τι πρέπει να κάνει; Να χαθεί στο λαγούμι της; Σοβαρότητα χρειάζεται αυτό το σπορ, σοβαρότητα και κυρίως εντιμότητα για να βλεπόμαστε με καθαρό βλέμμα κι αύριο.

Βλέποντας τη συνέντευξη Κοκλώνη και έπειτα την τοποθέτηση του Περρή, που μάλλον θα ήθελε να σταυρώσει κάποια από τις δύο κυρίες για το επίμαχο θέμα Καινούργιου- Τσαγκρίδη και Μπάρκα, δεν μπορώ να καταλάβω από πού προκύπτει ότι η ΚατΚαιν τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Διαβάστε Επίσης

Είχε κάνει ένα σχόλιο σε άλλη χρονική στιγμή, όταν δεν είχαν κυκλοφορήσει ούτε φωτογραφίες ούτε τίποτα. Μόνο λόγια. Η Καινούργιου έκανε ένα σχόλιο στις 11 Δεκεμβρίου, οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στα τέλη Φεβρουαρίου. Τι διάολο; Κληρονομικό χάρισμα είχε; Προφανώς και τότε δεν ήθελε να πιστέψει αυτό που θα ακολουθούσε... Μήπως τα μπερδεύουμε λίγο; Ή μήπως έχουμε νεύρα με τον Κοκλώνη γενικώς και βρίσκουμε αφορμή να πούμε διάφορα επειδή όπου μπλέκεται το όνομά του πουλάει η gossip-ιά που ξεκινάει;

Διαβάστε Επίσης

Σιγά μην πάει ο Αντρέας Μικρούτσικος από την πρωινή ζώνη και την πρώτη γραμμή της μάχης στο ριάλιτι "κάτι σαν το TV Stars παρουσιάστε" στο OPEN, σε ένα κανάλι που ξεκινά την prime time του με μονοψήφια και συνεχίζει με πολικές τηλεθεάσεις. Εμένα μάλλον κάτι σαν αντιπερισπασμός μού κάνει αυτή η διαρροή για το τηλεοπτικό του μέλλον… Πάντως οι τσακωμοί στη "Super Katerina" μοιραία θα οδηγούσε σε μία "απόσταση", δεν πήγαινε άλλο αυτή η κατάσταση. Οι μια δυο φορές την εβδομάδα θα βοηθήσουν κάθε πλευρά να πάρει ανάσα, μακάρι να μην επηρεάσει την πορεία της ίδιας της εκπομπής γιατί ο Μικρούτσικος ήταν λόγος να δεις την εκπομπή της Καινούργιου.

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Γιάννη Παπαδόπουλο να συζητά εκ νέου τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, αφήνοντας ελεύθερη τη θέση του στο δελτίο του Σαββατοκύριακου. Σχετικό κεντρικό δημοσίευμα στο "SECRET” του Σαββάτου δίνει την "κατεύθυνση" της διαπραγμάτευσης. Μαθαίνω βέβαια πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στη θέση αυτή να δούμε να επιστρέφει ο προκάτοχός του, Νίκος Στραβελάκης, που είχε πάρει τη θέση του στο OPEN.

Συνεχίζω με ΣΚΑΪ και βλέπω πως το κλίμα είναι ξεκάθαρα θετικό για την έλευση της Φαίης Μαυραγάνη στη θέση της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά. Ναι θα ήταν ένα πιθανό σενάριο, αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ καν πώς ο θεατής του Αυτιά θα συνεχίσει να βλέπει ΣΚΑΪ με μία τόσο διαφορετική εκπομπή. Το στοίχημα θα ήταν να καταφέρεις να κρατήσεις το μοναδικής ιδιοσυγκρασίας ύφος της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά.

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα