Follow us

Aide-mémoire | Τηλεοπτική αυλαία, δήθεν ειδήσεις & μια unnpopular opinion

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

Δέσποινα Βανδή

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Ένα θετικό νέο για να κλείσει έτσι η εβδομάδα είναι πως παραπέμπονται σε δίκη οι άμεσα εμπλεκόμενοι στη διαρροή του προσωπικού video της Ιωάννας Τούνη. Καλό είναι, ορισμένες στιγμές, ακόμα και τα πιο δημοφιλή και pop πρόσωπα τουλάχιστον να έχουν αιτήματα που -μακριά από τον λαϊκισμό και τις φανφάρες- εισακούονται και ελπίζουμε πως θα δικαιωθούν.

Διαβάστε Επίσης

Unpopular opinion ωστόσο ο Άρης Πορτοσάλτε δεν τάχθηκε κατά των ανθρώπων που όντως υπογράφουν στο online ψήφισμα για τα Τέμπη. Τάχθηκε εναντίον όσων παρασύρουν μια ομάδα ανθρώπων υποσχόμενοι πως έτσι θα καταφέρουν κάτι μεγάλο και ηχηρό, πάντα ηθικά δίκαιο, για τον αγώνα που δίνουν. Γνώμη του, σκληρή και κυνική, αλλά έχει δικαίωμα να την εκφράζει, η δουλειά του είναι άλλωστε, σχολιαστής στην εκπομπή είναι. Πολιτικό ήταν το σχόλιο στον αέρα του "ΣΗΜΕΡΑ" και όχι κοινωνικό. Ορισμένες φορές θα πρέπει να ακούμε ολόκληρη τη δήλωση του ανθρώπου, όχι μόνο τα δευτερόλεπτα που μας βολεύουν. Λέω εγώ τώρα...

Φινάλε για τον Κίτσο των "Πανθέων". Είδα τυχαία την ανάρτηση του εξαιρετικού Μιχάλη Σαράντη, ο οποίος αποχαιρέτησε γλυκά αυτόν τον εμβληματικό τηλεοπτικό και μυθιστορηματικό ήρωα του Τάσου Αθανασιάδη. Ο Μιχάλης Σαράντης ήταν ένας γλυκήτατος Κίτσος, στο πλευρό της Μελία Κράιλινγκ. Ασχέτου τηλεθέασης και επιτυχίας, οι "Πανθέοι" ήταν μια εξαιρετική σειρά και έτσι πρέπει να τη θυμόμαστε ώστε το τέλος της σεζόν που θα ρίξει αυλαία.

Κανένας "τρίτος" κύκλος δεν αποφασίστηκε για το "Maestro", όπως διάβασα. Πριν πολύ καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο β' κύκλος της σειράς, που ολοκληρώνει και την ιστορία, θα μεταδοθεί "σπαστά" σε δύο μέρη. Ορισμένα επεισόδια θα τα δούμε μετά το Πάσχα, ορισμένα που θα μείνουν στο συρτάρι θα τα δούμε τον Σεπτέμβρη. Μη βγάζουμε τίτλους από εκεί που δεν υπάρχουν.

Διαβάστε Επίσης

Άκουγα την Ελένη Τσολάκη να "θυμάται" τη "Στιγμή της Αλήθειας" ως "ένα πολύ χοντροκομμένο reality, ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου".

Διαβάστε Επίσης

Σιγά την πιατοθήκη, που έλεγε και η Αντιγόνη Κουκούλη. Αφήστε ρε παιδιά που θυμηθήκαμε τώρα να διατυπώσουμε απόψεις για τη "Στιγμή της Αλήθειας" ενώ τότε σφάζονταν οι σταθμοί στην ποδιά των πιο ακραίων project για να προκαλέσουν πάσης φύσεως σχόλια και αντιδράσεις.

Μην νομίζετε πως και τώρα δεν θέλουν να βγάλουν τέτοια ακραία project στον αέρα. Απλά φοβούνται μη γίνει καμιά στραβή, τους πάρει η μπάλα της πολιτικής ορθότητας και δεν μπορούν να μαζέψουν τα cancel σχόλια στο twitter. Για αυτό βλέπουμε reality σαν το "Im a celebrity get me out here” να βγαίνουν στον αέρα λες και βλέπουμε το "House of Mouse”.

Κλείνω με κομματάρα από Δέσποινα Βανδή και Mente Fuerte που σας προλογίζω τόσο καιρό. Άντε και καλό τριήμερο!

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα