Follow us

Δικαίωση για την Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται σε δίκη οι εμπλεκόμενοι στο revenge porn

"Η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται δικαιωμένη" - Σε δίκη παραπέμπονται οι εμπλεκόμενοι της υπόθεσης revenge porn

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Σε δίκη παραπέμπονται οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση revenge porn της Ιωάννας Τούνη, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή "Πρωινό ΣουΣου".

Η social media star είχε μηνύσει τους δύο άντρες το 2020 για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων ύστερα από τη διαρροή ενός βίντεο με πολύ προσωπικές στιγμές, το οποίο κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο από το 2017.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αναστάσιος Ντούγκας είπε στον αέρα της εκπομπής του Open:"Έχουμε απόφαση για παραπομπή σε κακούργημα. Δεν θέλω να πω νομικά πλέον πράγματα. Θέλω να πω ότι η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται δικαιωμένη με αυτήν την απόφαση, μιλήσαμε προχθές. Η Ελληνική Δικαιοσύνη πλέον θα αποφασίσει. Η Ιωάννα Τούνη βγήκε με σθένος και υπερασπίστηκε όλο αυτό που έχει βιώσει. Ξεκάθαρα είναι το θύμα σε αυτήν την υπόθεση όσο και να προσπάθησε η άλλη πλευρά. Νομίζω ότι η Δικαιοσύνη θα δώσει και τη λύτρωση στην Ιωάννα Τούνη, είναι πάρα πολύ συναισθηματικά φορτισμένη και συγκινημένη".

Θυμίζουμε ότι η το 2020 η Ιωάννα Τούνη είχε μιλήσει για την υπόθεση μέσω των κοινωνικών δικτύων: "Ο εμπλεκόμενος με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης, ήρθαμε σε ερωτική πράξη και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου. Ξεκάθαρα ήξερε ότι ο φίλος του τραβάει, καθώς κοιτάει στην κάμερα, γελάει, κάνει γκριμάτσες, κοροϊδεύει και συνεχίζει τη σεξουαλική πράξη. Αυτό που με κράτησε από το να πω το όνομά του όλα αυτά τα χρόνια είναι ο φόβος. Η πρώτη αντίδραση που πήρα από το πανελλήνιο είναι ότι "η βίζιτα είναι ξαπλωμένη στο Range Rover. O θύτης θα βγει θύμα και με κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση. Στη Θεσσαλονίκη είναι γνωστό ποιος το έχει κάνει. Εγώ ήμουν μία άγνωστη κοπέλα τότε. Όπως και να έχει είμαι μία κοπέλα που πουλάει και αυτό το πληρώνω και συνεχίζω να το πληρώνω. Έχω χτυπηθεί πολλές φορές".

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα