Follow us

Νύχτα Στάσου | Ποιους υποδέχονται αυτήν την εβδομάδα η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος;

Όσα θα δούμε αυτό το Σάββατο στο "Νύχτα Στάσου"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Νύχτα Στάσου Rnew Χρήστος Νικολόπουλος Μελίνα Ασλανίδου

Tο Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 21:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή "Νύχτα στάσου" φιλοξενεί ένα γλέντι με παραδοσιακά, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, που μας ταξιδεύουν από τον Πόντο στην Πελοπόννησο και από τη Μακεδονία στις Κυκλάδες.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται δύο μουσικούς και ερμηνευτές, τον Κωνσταντίνο και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη, οι οποίοι εκπροσωπούν την ποντιακή μουσική παράδοσή μας, την ερμηνεύτρια του ρεμπέτικου τραγουδιού Κατερίνα Τσιρίδου και τον εκπρόσωπο του νησιώτικου τραγουδιού Ματθαίο Γιαννούλη μαζί με την αγαπημένη τραγουδίστρια Μαρία Νομικού.

Ο Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, αναλύει τα τραγούδια δίνοντας στοιχεία και πληροφορίες για τον πλούτο της μουσικής μας παράδοσης.

Στην παρέα της εκπομπής, έρχονται, ακόμη, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών Αναστασία Δημητριάδου-Βενετσάνου, η ηθοποιός, συγγραφέας και σεναριογράφος Άννα Αδριανού, ο σκηνοθέτης, ηθοποιός, σκηνογράφος και δραματουργός Δημήτρης Καρατζιάς, η νομικός, ηθοποιός και συγγραφέας Κική Μαυρίδου, οι ηθοποιοί Δήμητρα Κολλά, Αλεξάνδρα Ούστα και Άντρια Ράπτη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα