Follow us

"Akis’ Food Tour": Στην κορυφή της τηλεθέασης

Στην κορυφή της τηλεθέασης τα 6 επεισόδια του α΄κύκλου της εκπομπής

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Άκης Πετρετζίκης Akis Food tour

Το "Akis’ Food Tour", το υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι του Άκη Πετρετζίκη, μας έχει κατακτήσει για πολλούς και διαφορετικούς λόγους: για τα ωραία τοπία του, τις περιοχές που μας συστήνει, τα ιδιαίτερα πιάτα που μας γνωρίζει, το κέφι και την υπέροχα ταξιδιάρικη διάθεσή του αλλά και για τους ντόπιους που συναντάμε σε κάθε περιοχή και τα μυστικά της κουζίνας τους που μας αποκαλύπτουν.

Το Σάββατο 16/12 ολοκληρώθηκε ο α’ κύκλος της εκπομπής με 6 επεισόδια, τα οποία μας ταξίδεψαν από τη Λέσβο έως τη Δυτική Μακεδονία και τον Έβρο κι από το Αμύνταιο έως την Ξάνθη και τη Θεσσαλονίκη. Η αγάπη και η προτίμηση των τηλεθεατών στο "Akis’ Food Tour" αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης, αφού 1.514.000 τηλεθεατές υπήρξαν συνοδοιπόροι του Άκη έστω για ένα λεπτό, κατά μέσο όρο στα 6 επεισόδια του α΄κύκλου. Επίσης, η εκπομπή ήταν πρώτη στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 16,6%, πρώτη στο δυναμικό κοινό 18-54 με 14,7% και πρώτη στο γυναικείο δυναμικό κοινό (Γ 18-54) με 15,7%, κατά μέσο όρο.

Το "Akis’ Food Tour" ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές την Άνοιξη του 2024, με το β΄κύκλο του με 6 ακόμη συναρπαστικά επεισόδια !

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα