Follow us

Κάνε ότι κοιμάσαι | Ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει τον Κάσδαγλη να παραδοθεί! Όλες οι πληροφορίες για τα νέα επεισόδια

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς "Κάνε ότι κοιμάσαι";

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ RNEW

Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ1 "Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ" επιστρέφει τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 21:45.

Η Αστυνομία πηγαίνει στο Κολλέγιο με ένταλμα σύλληψης του Κάσδαγλη, αλλά κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Ο Νικόλας προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον φίλο του και να τον πείσει να παραδοθεί. Ο Κάσδαγλης πιστεύει ότι ο Σταματάκης τον παγίδευσε, αλλά δεν έχει καμία απόδειξη για να τον κατηγορήσει. Την ίδια στιγμή, ο Σταματάκης προσπαθεί να επηρεάσει τον Νικόλα και του μεταφέρει πληροφορίες που τον κλονίζουν…

Υπόθεση επεισοδίων:

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου-Επεισόδιο 23

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου-Επεισόδιο 23

Η Αστυνομία πηγαίνει στο Κολλέγιο με ένταλμα σύλληψης του Κάσδαγλη, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται και γιατί δεν έχει έρθει στο σχολείο. Ο Νικόλας προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του έχει διαφύγει και δεν σκοπεύει να παραδοθεί.

Ένας απρόσμενος σύμμαχος εμφανίζεται και ο Ίκαρος έρχεται να εκπροσωπήσει νομικά τον Κάσδαγλη, κάνοντας τη διαπραγμάτευση με τις Αρχές.

Ποιος έχει πέσει θύμα του Τόλη και για ποιο πράγμα προειδοποιεί τον Λάκη;

Η Άννα συνεχίζει να υπερασπίζεται τον Κάσδαγλη, παρά το ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς που έχει και η στάση της επιδεινώνει ακόμα περισσότερο τη συνεργασία της με τη Χρύσα, δημιουργώντας της επιπλέον εντάσεις με τον Ίσσαρη. Ο Νικόλας προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Κάσδαγλη και να τον πείσει να παραδοθεί.

Ο Ίκαρος παίρνει βοηθό του στην υπόθεση του Λημνιού τη Ζωή, η οποία γνωρίζοντας τη φήμη του, προσέχει πολύ τη στάση της. Ο Γιώργος συνεχίζει να πιέζει τη Λέτα να σκεφτούν σοβαρά το μέλλον τους μετά το σχολείο, αλλά εκείνη έχει αρχίσει και αλλάζει μετά τον φόνο της μητέρας της και να απομακρύνεται.

Θα παραδοθεί ο Κάσδαγλης; Τα στοιχεία εντοπισμού του πείθουν την Αστυνομία ότι δεν σκοπεύει να το κάνει. Τι ετοιμάζει ο Ίκαρος; Πώς θα βοηθήσει ο Νικόλας τον κολλητό του;

 

Τρίτη 28 Νοεμβρίου-Επεισόδιο 24

Τρίτη 28 Νοεμβρίου-Επεισόδιο 24

Ο Ίκαρος διαψεύδει τις υποψίες της Αστυνομίας και εμφανίζεται με τον Κάσδαγλη για να κανονίσει την παράδοσή του.

Ο Σταύρος πληρώνει τον Χρήστο να μπει στο δωμάτιο της Μαργαρίτας και να πάρει αρχεία και σκληρούς δίσκους, με στόχο να τους αντιγράψει. Του δείχνει με ποιον τρόπο να μπει χωρίς να κινήσεις τις υποψίες κανενός και ο Χρήστος αποφασίζει να το κάνει.

Ο Κάσδαγλης πλέον πιστεύει ότι ο Μίλτος τον παγίδευσε, αλλά δεν έχει καμία απόδειξη για να τον κατηγορήσει. Η Έφη έχει έγνοια τον Σταύρο παρά τις αμφιβολίες των φίλων της και ανησυχεί για την αντικοινωνικότητά του.

Ο Ίκαρος προσπαθεί να συνδέσει τις υποψίες του Κάσδαγλη με την προσωπική του καχυποψία απέναντι στον Σταματάκη. Καταλαβαίνει ότι οι σχέσεις του ζευγαριού άλλαξαν όταν το θύμα συνειδητοποίησε ότι ο Σταματάκης πλαστογράφησε το προγαμιαίο συμβόλαιο, αλλά δεν μπορεί να το επικαλεστεί γιατί κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται το αρχικό.

Έχοντας αναλάβει την πλευρά του Σταματάκη, ο Αχιλλέας συνεχίζει να πιέζει τον Μάκη να του καρφώνει σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση του Κάσδαγλη, τώρα που ο Ίκαρος τον έχει πάρει ως βοηθό του και είναι παρών σε κάθε συζήτηση.

Ο Τόλης εξομολογείται στη Μπετίνα ότι βρήκε τον πραγματικό του πατέρα πριν πεθάνει, αλλά ότι εκείνος του φέρθηκε βίαια και δεν ήθελε να μάθει τίποτα για τον ίδιο. Η Λέτα αρχίζει να αισθάνεται μεγαλύτερη συναισθηματική οικειότητα με τον Λάμπη. Ο Σταματάκης προσπαθεί να επηρεάσει τον Νικόλα και του μεταφέρει κάποιες πληροφορίες που τον κλονίζουν.

Τι θα ανακαλύψει ο Σταύρος στα βίντεο που έκλεψε από τα αρχεία της Μαργαρίτας; Ποιος παρακολουθεί τον Πέτρο;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Ηλίας Λογοθέτης: Θλίψη στο τελευταίο "αντίο" - Υποβασταζόμενη η σύζυγός του - Πλήθος καλλιτεχνών στην κηδεία [Εικόνες-Βίντεο]

Τον Ηλία Λογοθέτη αποχαιρέτησαν η οικογένεια και οι φίλοι του - Παρόντες ο γιος του, Αλέξανδρος Λογοθέτης, και ο εγγονός του, Μάρκος - Ποιοι παρευρέθηκαν στην κηδεία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

02 Μαρ 2024 13:20