Follow us

"Κάνε ότι κοιμάσαι II" | Σε ποιο αποτρόπαιο θέαμα θα βρεθεί μπροστά ο Νικόλας; Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Τι θα δούμε στη σειρά της ΕΡΤ1 στα νέα επεισόδια της επόμενης Δευτέρας και Τρίτης

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ο Κάσδαγλης καβγαδίζει με τον Νικόλα για τη στάση του στη σχέση που έχει με τη Δέσποινα. Η συμπεριφορά της Δέσποινας απέναντι στον Στέλιο, όμως, αλλάζει και του ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να χωρίσει με τον άντρα της. Εκείνος, πληγωμένος, καβγαδίζει μαζί της και την εγκαταλείπει. Ποια σοκαριστική ανατροπή θα κάνει τον Στέλιο να απελπιστεί; Σε ποιο αποτρόπαιο θέαμα θα βρεθεί μπροστά ο Νικόλας;

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου "Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ", που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου-Επεισόδιο 19

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου-Επεισόδιο 19

Η οικειοθελής παράδοση του Λημνιού και η ομολογία του για την εκτέλεση των δύο αντρών εκπλήσσει την Άννα, αλλά ο Ίσσαρης πιστεύει ότι αναγκάστηκε, έχοντας παρακολουθήσει τις συνομιλίες της με κοριό.

Η Δέσποινα ζητάει από τον Νικόλα να πει ψέματα στην Αστυνομία ότι η Πέρσα είχε με τον άντρα της παράνομη σχέση. Η άρνηση του Νικόλα να βοηθήσει, απομακρύνει τον Κάσδαγλη.

Ο Νικόλας καταθέτει και εξηγεί για ποιο λόγο ακολούθησε τον Λημνιό και κατέγραψε την πράξη του με το κινητό. Η Άννα δεν μπορεί να επιμείνει λόγω των εντυπώσεων που θα προκαλέσει η είδηση ότι ο Λημνιός την παγίδεψε με κοριό για να υποκλέπτει τις απόρρητες συνομιλίες της.

Ο Σταματάκης αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο επιθετικός με τη Δέσποινα, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα την αφήσει να πάει πουθενά με τον εραστή της. Την απειλεί ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο εναντίον της και η Δέσποινα ζητάει τη βοήθεια του υπεύθυνου ασφαλείας και της Δάφνης για να τον λογικέψουν.

Ο Νικόλας κατηγορεί τον Ίκαρο για το ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του Λημνιού. Ο Μάκης δέχεται να δουλέψει για τον συνεργάτη του Ίκαρου και υπόγειο εχθρό του, επιδιώκοντας να μάθει πληροφορίες για την υπόθεση του Λημνιού.

Ο Λάκης βρίσκει την στρίπερ με την οποία τον τράβηξαν φωτογραφίες και την εκβιάζει να του πει την αλήθεια. Ποιος του έστησε την παγίδα και γιατί τον φοβάται η κοπέλα; Πώς θα αντιδράσει ο Νικόλας στα κόλπα του Λημνιού;

Τρίτη 14 Νοεμβρίου-Επεισόδιο 20

Τρίτη 14 Νοεμβρίου-Επεισόδιο 20

Ο Ίσσαρης είναι εξοργισμένος με τον Νικόλα για την επίθεσή του στον Λημνιό. Ο Αχιλλέας ζητάει από τον Μάκη να γίνει ο κατάσκοπός του και να καρφώνει τον καθηγητή του. Η Δάφνη προσπαθεί να εξηγήσει το μένος εναντίον του σωματοφύλακά της.

Ο Βασίλης αντιδρά στην παθολογική ζήλια του Σταματάκη προς τη γυναίκα του. Ο Λάκης ζητάει από την Μπετίνα να προσέχει με τον Τόλη.

Ο Κάσδαγλης καβγαδίζει με τον Νικόλα για τη στάση του στη σχέση που έχει με τη Δέσποινα. Ο Νικόλας, από την άλλη, ανησυχεί για τη φιλία του Χρήστου με τον Σταύρο, τη στιγμή που ο Σταματάκης ετοιμάζεται να τον απολύσει. Η στάση, όμως, της Δέσποινας απέναντι στον Στέλιο αλλάζει και του ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να χωρίσει με τον άντρα της. Εκείνος, πληγωμένος, καβγαδίζει μαζί της και την εγκαταλείπει. Η Δέσποινα διώχνει από το σπίτι της τον Σταύρο που ενοχλεί τη Νάσια και την αφήνει για να ετοιμαστεί για το ταξίδι της.

Την ίδια στιγμή, ο Σταματάκης ζητάει τη βοήθεια της Πέρσας για να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς.

Ποια σοκαριστική ανατροπή θα κάνει τον Στέλιο να απελπιστεί; Σε ποιο αποτρόπαιο θέαμα θα βρεθεί μπροστά ο Νικόλας;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα