Follow us

Οι "Προδότες" καθυστερούν τον δεύτερο κύκλο του "Γιατρού";

Σε ποιον ρόλο θα δούμε να επιστρέφει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης;

Τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη απολαύσαμε πέρυσι την παρουσίαση του παιχνίδιου μυστηρίου και περιπέτειας του ΑΝΤ1, "Οι Προδότες" και φέτος τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha, "Ο Γιατρός", κατέχοντας τον ομώνυμο ρόλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο "Πρωινό Σουσού" το πρωί της Πέμπτης, η συνέχεια του ενός πρότζεκτ δεν αποκλείει το άλλο για τον δημοφιλή ηθοποιό.

"Οι Προδότες είναι ένα προτζεκτ που ικανοποίησε τον σταθμό και θέλουν να γίνει δεύτερος κύκλος και υπάρχει και το σκηνικό. Τα γυρίσματα των Προδοτών είναι μόνο 2,5 εβδομάδες. Είναι 16 επεισόδια, απλά μπαίνουν στο σπίτι και δεν ξαναβγαίνουν. Οπότε είναι ένα βολικό πρότζεκτ και σίγουρα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα μπορούσε να βρει τις μέρες για να γυρίσει τον δεύτερο κύκλο του Γιατρού. Ο Γιατρός είναι μόνο 16 επεισόδια και θα μεταδοθεί την επόμενη σεζόν ενώ οι Προδότες αυτήν, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρόθεση του Alpha μαθαίνουμε είναι να δούμε δεύτερο κύκλο, σε τηλεοπτικούς όρους, βρισκόμαστε στο στάδιο του pre production. Το νοσοκομείο που βλέπουμε είναι γραφεία που έχουν νοικιάσει και έχουν φτιάξει ένα νοσοκομείο. Μαθαίνω ότι πρέπει να ξαναστηθεί όλο από την αρχή. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι πολύ θετικός στο να συνεχιστεί η σειρά. Τα σενάρια στο εξωτερικό τώρα φτιάχνονται. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο και δεν θα τα δείτε ταυτόχρονα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα