Follow us

Η Ελενα Ακρίτα κήρυξε τον πόλεμο στον Αχιλλέα Μπέο: "Εμπλεξες με λάθος άνθρωπο, δεν θα περάσεις καλά μαζί μου"

Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα με τα όσα είπε σε βάρος της ο επανεκλεγείς δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Έλενα Ακρίτα

Δεν είναι μόνο οι χυδαίες ομοφοβικές δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου, που επανεξελέγη παρά ταύτα και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Δεν είναι μόνο οι πολιτικές διαφορές. Τώρα πλέον η κόντρα του Αχιλλέα Μπέου με την Ελενα Ακρίτα απέκτησε και προσωπικά χαρακτηριστικά.

Αφορμή ήταν ένας διάλογος του δημάρχου με τον παρουσιαστή της τηλεόρασης Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή του, που όταν έφθασε στην Ελενα Ακρίτα, προκάλεσε το εξής σχόλιο του κ. Μπέου:

"Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της μάνας της";

Σημειώνεται ότι το θέμα της σύνταξης της κ. Ακρίτα κυκλοφορεί ευρέως στα social media, με αφορμή παλαιότερα δημοσιεύματα και δηλώσεις, που ήθελαν την κ. Ακρίτα να κάνει χρήση μιας ειδικής διάταξης που προέβλεπε την απονομή τιμητικής σύνταξης λόγω του θανάτου του πατέρα της Λουκή Ακρίτα, υπουργού της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου.

Η δημοσιογράφος έχει αποδείξει ότι δεν έχει εισπράξει τη σύνταξη και έχει καταδικάσει στα δικαστήρια όσους έχουν αναφερθεί στο γεγονός αυτό.

Με αφορμή την αναφορά του Αχιλλέα Μπέου και πάλι σε αυτό το θέμα, η Ελενα Ακρίτα έγραψε: "Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει. Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο.Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά."

Πηγή: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES

H Ελεονώρα Μελέτη στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ; Το σενάριο με το Μαξίμου να κάνει την έκπληξη με την παρουσιάστρια

Η παρουσιάστρια φέρεται να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να είναι η μία από τους δέκα υποψήφιους που θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης, την προσεχή Δευτέρα

12 Απρ 2024 13:53