Follow us

Υρώ Μανέ - Κώστας Κόκλας | Μαζί ξανά σε τηλεοπτική σειρά

Reunion για Υρώ Μανέ και Κώστα Κόκλα

Υρώ Μανέ - Κώστας Κόκλας

Μετά από αρκετά χρόνια, η Υρώ Μανέ και ο Κώστας Κόκλας θα βρεθούν και πάλι μαζί στα τηλεοπτικά πλατό, μιας και θα συμμετάσχουν στην ίδια σειρά.

Συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα κωμική σειρά "Στα σύνορα" του Star και μάλιστα θα υποδυθούν την πεθερά και τον γαμπρό.

Σύμφωνα με τη "Real Life”, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά η Λίλα Μπακλέση υποδύεται την εγγονή της Υρούς Μανέ και κόρη του Κώστα Κόκλα και ο Νίκος Πουρσανίδης τον αστυνομικό που καταφθάνει στο ελληνικό χωριό κοντά στα σύνορα για να ξεσκεπάσει τις παράνομες δραστηριότητες. Επιπλέον συμπληρώνουν ο Κώστας Αποστολάκης, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και ο Σπύρος Πούλης, ενώ θα μετάσχει και η Ελενα Ασημακοπούλου.

Τα γυρίσματα της σειράς που σκηνοθετεί ο Βασίλης Θωμόπουλος ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα, ενώ σε επόμενη φάση θα πραγματοποιηθούν και εξωτερικά γυρίσματα και σε χωριό στα σύνορα Ελλάδας - Αλβανίας.

Η υπόθεση της σειράς, που βασίζεται στο κροατικό φορμάτ "At the border", αφορά μια γιαγιά σε χωριό κοντά στα σύνορα που κάνει λαθρεμπόριο τσιγάρων και φιλοδοξεί να αφήσει στο πόδι της την εγγονή της, η οποία, ωστόσο, ερωτεύεται τον αστυνομικό που τους κυνηγά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα