Follow us

Μόνο στο Yupiii! Μαύρο Ρόδο | Το συγκλονιστικό φινάλε: Ένας γάμος και μια αυτοκτονία

Έτσι ολοκληρώνεται η σειρά "Μαύρο Ρόδο"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ
Φωτεινή Παπαθεοδώρου Μιχαήλ Ταμπακάκης Rnew

Δυνατά συναισθήματα και έντονες συγκινήσεις στο συνταρακτικό φινάλε της σειράς. Η Ελισάβετ παντρεύεται τον Πέτρο, αλλά στην καρδιά της θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση και ο φίλος της Γεράσιμος, που αυτοκτονεί... Η Κασσιανή καταλήγει πίσω από τα κάγκελα, ενώ ο Βίκος πέφτει νεκρός!

Με ένα γλυκόπικρο διπλό επεισόδιο ολοκληρώνεται την Πέμπτη 6 Ιουλίου η σειρά που αγαπήθηκε πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Το κοινό αναμένεται να δει επιτέλους την Ελισάβετ και τον Πέτρο να παντρεύονται, ωστόσο κάποιοι ήρωες δεν θα έχουν… happy end. Γιατί οι αλήθειες που βγαίνουν στο φως λίγο πριν από την αυλαία θα τους φέρουν όλους αντιμέτωπους με τις πράξεις τους.

Ας δούμε όμως όλες τις εξελίξεις μέχρι τους τίτλους τέλους... Η ταυτότητα του Φρέντι αποκαλύπτεται, και ο Καστρινός, που ξέρει πλέον ότι ο νεαρός τον δηλητηρίαζε συστηματικά, έχει εξοργιστεί που έπεσε στην παγίδα του Βίκου σαν πρωτάρης. Στο μεταξύ, το κινητό του Φρέντι φαίνεται πως δίνει σήμα και έτσι η αστυνομία πλησιάζει στον εντοπισμό του. Ο Λευτέρης με τον Μανώλη, από την άλλη, οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης, αφού κατηγορούνται άδικα για την κλοπή των εικόνων. Αποφασισμένος να τους βοηθήσει, ο Σαράντος πιέζει την Πολυξένη να αποκαλύψει την αλήθεια... Ο Λευτέρης όμως φοβάται ότι έχει μπλέξει άσχημα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποψιάζονται πως η Πολυξένη έχει βάλει το χέρι της για να κατηγορηθεί... Στο μεταξύ, η Τασούλα αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη Γιάννα και τον Σταυρίνο, φαίνεται όμως ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα να σωθεί η σχέση της μαζί του... Ενώ η Ευτυχία προσπαθεί να πείσει τον Γεράσιμο να παραδοθεί, η αστυνομία φτάνει στον αχυρώνα. Έπειτα από πολλές περιπέτειες, ο Γεράσιμος καταφέρνει να το σκάσει ξανά... Σε απόγνωση, η Φιλαρέτη πηγαίνει στην Πάτρα με στόχο να μάθει επιτέλους ποιος είναι ο γιος της. Σύντομα φτάνει στα ίχνη του Βίκου... Συγκλονισμένη, θέλει να του μιλήσει, να του δώσει εξηγήσεις και φυσικά λαχταράει να τον σφίξει στην αγκαλιά της. Θα έρθει όμως αντιμέτωπη με την ψυχρή συμπεριφορά του, αφού της φέρεται σκληρά και απότομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα