Follow us

Ένας μίνι οδηγός στυλ για τους γάμους και τις βαφτίσεις του καλοκαιριού

6 looks και τα κομμάτια-κλειδιά για να είσαι 'σένιος' στις καλοκαιρινές σου υποχρεώσεις.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
γαμος

Αχ καλοκαιράκι... Σε ποιον δεν αρέσει και ποιος δεν ανυπομονεί να δει τη λέξη 'Ιούνιος' γραμμένη στο ημερολόγιο; Ναι, σίγουρα τα 40αρια και τα σημάδια από ιδρώτα στις μπλούζες δεν είναι η καλύτερή μας, όμως, τα καλά υπερτερούν και με το παραπάνω. Παραλία, θάλασσα, δροσερά κοκτέιλ, ελληνικά νησιά και πολλές γιορτές και εκδηλώσεις. Είναι πολλοί οι γάμοι και οι βαφτίσεις, Άρη.

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τέτοιες χαρμόσυνες τελετές, ιδίως μετά την πανδημία - είναι σα να έχουν κανονίσει όλοι τις ημερομηνίες γάμου τους μέχρι και το 2040. Και εννοείται, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Συνεπώς, η ανάγκη για να 'ραφτείς' κρίνεται επιτακτική, αφού κάτι μας λέει πως σίγουρα έχεις στην ατζέντα σου σημειωμένους ήδη 2-3 γάμους και 1 βάφτιση δώρο. Όμως, μην αγχώνεσαι, εμείς είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε στιλιστικά. Παρακάτω, ακολουθούν τα κομμάτια που θα χρειαστείς, στους σωστούς συνδυασμούς, έτσι, για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή.

Outfit #1

Γαλάζιο-γκρι: Διαχρονικός συνδυασμός, παντός καιρού, που δε θα σε απογοητεύσει σε καμία περίσταση. Πώς θα τον πετύχεις; Με ένα γαλάζιο πουκάμισο και ένα αυστηρό ανθρακί σακάκι, πλαισιωμένα από ένα λευκό/ υπόλευκο παντελόνι και κλασικά καφέ οxford παπούτσια.

Outfit #2

Αυτό το look προορίζεται για εκείνους που θέλουν να είναι κομψοί, χωρίς να ρισκάρουν πολύ αλλά παράλληλα, χωρίς να είναι 'βαρετοί'. Ένα navy blue κοστούμι, ένα -απόλυτα καλοκαιρινό- λευκό πουκάμισο, ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια και το twist; Μία γραβάτα με 'παιχνιδιάρικο' print σε αποχρώσεις του μπλε.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Αρένα | Η Μαρία Αναστασοπούλου σε τρία ελληνικά νησιά με διαφορετικά χριστιανικά δόγματα

Σύρος, Τήνος, Κέρκυρα. Τρία νησιά που έχουν δύο μεγάλες κοινότητες, με κυρίαρχα δύο διαφορετικά χριστιανικά δόγματα, το Ορθόδοξο και το Καθολικό. Πώς οι δύο μεγάλες κοινότητες βιώνουν τα Πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας με διαφορετικό τρόπο, αλλά και με απέραντο σεβασμό η μία για την άλλη;

25 Απρ 2024 07:00