Follow us

Μόνο στο Yupiii! Ποιοι πρωταγωνιστές συνεχίζουν στο "Κάνε ότι κοιμάσαι" για δεύτερη σεζόν;

Συνεχίζεται το "Κάνε ότι κοιμάσαι" στην ΕΡΤ1 με νέα ιστορία

Κάνε ότι κοιμάσαι

Με νεά ιστορία συνεχίζεται το "Κάνε ότι κοιμάσαι" στην ΕΡΤ1 για δεύτερη σεζόν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, η συνέχεια της πιο επιτυχημένης σειράς της φετινής χρονιάς για την κρατική τηλεόραση εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ και μάλιστα με ορισμένους από τους πιο βασικούς πρωταγωνιστές στο καστ. Όπως φαίνεται, σταθερός στον ρόλο του βρίσκεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ συνεχίζουν επίσης η Νικολέττα Κοτσαηλίδου, ο Δημήτρης Καπετανάκος, ο Βασίλης Ευταξόπουλος, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, ο Γιώργος Δεπάστας και οι νεαρές πρωταγωνίστριες της σειράς, Βίκυ Μαϊδάνογλου και Γεωργία Μεσσαρίτη.

Όπως είναι προφανές, στη σειρά θα προστεθούν και νέοι πρωταγωνιστές, ενώ αναμένεται να συνεχίσουν και ορισμένοι ακόμα ήρωες από την πρώτη σεζόν, κυρίως ανάμεσα στους τηλεοπτικούς μαθητές του Σπύρου Παπαδόπουλου. Σχετικά με την πλοκή της σειράς πάντως ο δεύτερος κύκλος του "Κάνε ότι κοιμάσαι" δεν αποτελεί απόλυτη συνέχεια της καθημερινότητας των ηρώων αλλά μοιάζει περισσότερο με μία νέα ολοκληρωμένη ιστορία στη ζωή ορισμένων εκ των τηλεοπτικών χαρακτήρων που γνωρίσαμε φέτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά αποτέλεσε το κορυφαίο προϊόν μυθοπλασίας στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 αλλά και την κορυφαία σειρά σε θεάσεις μέσα από την πλατφόρμα ERTFLIX που σημείωνε ρεκόρ επισκεψιμότητας στην αρχή κάθε εβδομάδας, αφού ανέβαινε το νέο διπλό επεισόδιο του "Κάνε ότι κοιμάσαι".

Μόνο στο Yupiii! Ποιοι πρωταγωνιστές συνεχίζουν στο "Κάνε ότι κοιμάσαι" για δεύτερη σεζόν;

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα