Follow us

Cash or Trash | Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι πωλητές

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου

Το "Cash or Trash" επιστρέφει το Σάββατο 1 Απριλίου με την Δέσποινα Μοιραράκη να υποδέχεται τέσσερις νέους πωλητές μαζί με τα ιδιαίτερα και ασυνήθιστα αντικείμενά τους, τα οποία θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη.

Με ένα αντικείμενο μόδας ξεκινά η εκτίμηση του Θάνου Λούδου στο δωμάτιο εκτίμησης του "Cash Or Trash" και την Δέσποινα Μοιραράκη να ανυπομονεί για την εξέλιξη της περίπτωσης. Η Ολιάνα φέρνει ένα ιδιαίτερο αντικείμενο από τη συλλογή της, που αφορά στη μόδα των 80’s, μιας και λόγω επαγγέλματος έχει τη δυνατότητα να βρίσκει τέτοια μοναδικά κομμάτια της εποχής.

Τον Γκιόργκι, με καταγωγή από τη Βουλγαρία αλλά μόνιμο κάτοικο Πειραιά τα τελευταία 10 χρόνια, υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης του "Cash Or Trash". Ο νεαρός πωλητής φέρνει ένα όμορφο χρυσό αντικείμενο και περιμένει με αγωνία να μάθει την τιμή εκτίμησής του.

Ακόμα, ένας συντοπίτης του Δημήτρη Δεμερτζή από τη μακρινή και όμορφη Μυτιλήνη έρχεται στο "Cash Or Trash". Ο Παύλος φέρνει ένα αντικείμενο που εύκολα θα μπορούσε να ανατρέψει κυβερνήσεις σε ταινία δράσης με κατασκόπους.

Τέλος, ένα μελαγχολικό αντικείμενο, γεμάτο αναμνήσεις από την ελληνική παράδοση φέρνει η Μαίρη από το Γαλάτσι. Η γλυκύτατη αρθρογράφος φέρνει ένα αγαπημένο οικογενειακό κειμήλιο και είναι έτοιμη να το αποχωριστεί με βασική προϋπόθεση να "αγαπηθεί" το ίδιο από το νέο αγοραστή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα