Follow us

Αυτή η νύχτα μένει | Ο Στρατής στη φυλακή! Η μεγάλη φυγή από το "Όνειρο" & όλα όσα έρχονται στα νέα επεισόδια

Όλες οι εξελίξεις στο β' μισό της σεζόν

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Αυτή η νύχτα μένει

Η σειρά "Αυτή η νύχτα μένει" επιστρέφει στον ALPHA με ολοκαίνουργια επεισόδια την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 22:40.

Τη νέα χρονιά, η "Νύχτα" αλλάζει ημέρες προβολής κι δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατες κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο "Τηλεθεατής" για τα επόμενα επεισόδια

Η Φωτεινή απεγνωσμένα ψάχνει την αλήθεια για την παράξενη συμπεριφορά του πατέρα της, λίγο πριν από το θάνατο της Μαρίνας. Η Βρεττώ παροτρύνει τον Χρήστο να έχει από κοντά τον Στέλιο και τον Αλέξανδρο, πριν είναι αργά. Ο Στέλιος ετοιμάζεται για τη μετάθεση.

ΝΕΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Ένα συγκλονιστικό και αποτρόπαιο γεγονός αλλάζει άρδην τη ζωή τους, όμως, καθώς ο Μίλτος ξεπερνά κάθε όριο. Η ανυπεράσπιστη Μυρτώ γίνεται το θήραμά του. Για το βιασμό της, το χειρότερο εφιάλτη της ζωής της, σφραγίζει τα χείλη μπροστά στον πατέρα της, αρνούμενη να πει το παραμικρό. Η Διαμάντω θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα τη συγκλονίσει και η Ζέτα, που μάταια προσπαθεί να μάθει όλη την αλήθεια για τον Στρατή, θα του δώσει μια τελευταία ευκαιρία. Η δολοφονία του τοκογλύφου Βαγγέλη, από τα πρωτοπαλίκαρα του Παπαδόπουλου, είναι το δόκανο για να πιαστεί ο Στρατής Βαρδάρης και να φύγει μια και καλή από τη μέση. Το "Όνειρο" θα ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΓΗ

Η Ζέτα αποχωρεί από την πίστα. Η Νίτσα ανακοινώνει την αναχώρησή της από το Αγρίνιο, προκαλώντας το απελπισμένο ξέσπασμα του Γιώργη, την ίδια ώρα που ο Τάσος δοκιμάζει το γαμπριάτικο κοστούμι του. Σαν κυνηγημένο αγρίμι, ο Μίλτος πέφτει στα πόδια της μητέρας του, ζητώντας της έλεος και βοήθεια για να εξαφανιστεί από το Αγρίνιο. Ο Χρήστος πιστεύει πως κατάφερε να κατασιγάσει τις ανησυχίες της Φωτεινής, όμως για εκείνη η συνωμοσία γίνεται ολοφάνερη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα