Follow us

Fishy | Καλεσμένος ο Τόνι Σφήνος!

Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή επιστρέφει με έναν διαγωνισμό μαγειρικής και καλεσμένο τον Τόνι Σφήνο

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ

Το "Fishy" με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη επιστρέφει στις οθόνες μας αυτό το σαββατοκύριακο με δύο νέα επεισόδια.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 15.40, το πανέμορφο Μεγανήσι έχει την τιμητική του. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεκινά το ταξίδι με τον σύμβουλο ψαρέματος Κώστα Αντωνιάδη. Αυτή τη φορά θα είναι οι δυο τους και ο στόχος είναι ένας: να πιάσουν το ιδανικό ψάρι και να καταπλήξουν στον διαγωνισμό μαγειρικής που θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο νησί, το οποίο βρίσκεται μεταξύ Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας.

Φτάνοντας εκεί, ο Γιάννης, ο Κώστας και ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας κάνουν βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Η κυρία Βασιλική, δείχνει στον Γιάννη Τσιμιτσέλη πώς δουλεύει στον αργαλειό. Αμέσως μετά, σειρά έχει ο διαγωνισμός μαγειρικής, που τον συντονίζει ο σεφ. Ο Γιάννης και η κυρία Αλίκη στη μία ομάδα, ο Κώστας και η Ευαγγελία στην άλλη. Ποιοι θα καταφέρουν να ετοιμάσουν το πιο νόστιμο πιάτο;

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 15.40, το ταξίδι στο Ηράκλειο Κρήτης έχει μοναδικό καλεσμένο τον Τόνι Σφήνο!

Τόνι Σφήνος, Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο σύμβουλος ψαρέματος Κώστας Αντωνιάδης είναι αποφασισμένοι να πιάσουν ψάρια, αψηφώντας τα έντονα κύματα. Φτάνοντας στον προορισμό, Γιάννης και Τόνι κάνουν βόλτα και γκάλοπ, ρωτώντας ανυποψίαστους περαστικούς ποιος είναι ο πιο όμορφος. Επισκέπτονται το εντυπωσιακό Ενυδρείο του Ηρακλείου και ακολουθεί η μαγειρική. Ο Τόνι δεν αρκείται στο να περιμένει το φαγητό να ετοιμαστεί. Γίνεται βοηθός του σεφ Γιώργου Τσαπάρα και η συμβολή του στη μαγειρική είναι πολύ σημαντική.

Το φαγητό σερβίρεται σε έναν όμορφο κήπο και συνοδεύεται με απολαυστική συζήτηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα