Follow us

Γιάννης Κότσιρας | Σε ποια σειρά εμφανίστηκε "καμουφλαρισμένος";

Ο Γιάννης Κότσιρας σε ρόλο έκπληξη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η σουρεαλιστική σειρά της ΕΡΤ1 "Τα νούμερα" επιστρέφει στους δέκτες μας την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 22:00 με νέο σπαρταριστό επεισόδιο.

Αυτή την φορά guest καλεσμένος θα είναι ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με διάφορες κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Διάβασε εδώ όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας:

Επεισόδιο 10

Επεισόδιο 10

Ο Φοίβος καλεί στη "Μάντρα" τον Γιάννη Κότσιρα. Αυτός, όμως, έχει προβλήματα: τον κυνηγά παντού μια τρελή φαν (Εφη Γούση), που η συμπεριφορά της γίνεται ολοένα και πιο απειλητική. Ο Φοίβος βάζει τους πάντες στη «Μάντρα» να ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει και ο Παντελής (Θανάσης Δόβρης) αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας. Στο μεταξύ, η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) καλεί σε δείπνο τον Φοίβο και τον Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) και τους εξομολογείται το μυστικό της. Η Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) βρίσκει νέα συγκάτοικο, ενώ ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) αποκτά μανία με τη ζωγραφική, ακολουθώντας τις διδαχές του τηλεοπτικού ζωγράφου Μπομπ Ρος. Τα μέτρα ασφαλείας, δυστυχώς, δεν αποτρέπουν τη φαν του Κότσιρα να μπει στο μαγαζί και πλέον δεν απειλείται μόνο η βραδιά, αλλά και η ζωή του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα