Follow us

Ένα Τραγούδι Ακόμα | Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την μοναδική Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Απέργη

Η διασκέδαση χτυπάει "κόκκινο" αυτή την Παρασκευή

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ - ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ - ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN την μοναδική 'Ελλη Κοκκίνου και τον Νίκο Απέργη, σε μία αυθεντική λαϊκή βραδιά.

Η Έλλη Κοκκίνου θυμάται το πρώτο τραγούδι που της έγραψε ο Αντώνης Βαρδής, τη γνωριμία της με τον Γιώργο Θεοφάνους, ενώ αποκαλύπτει πως γυρνώντας από την Αμερική δεν ήθελε να τραγουδάει λαϊκά τραγούδια. Μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους θυμούνται όμορφες στιγμές από το ξεκίνημα της καριέρας τους μέχρι και σήμερα και ξεδιπλώνουν το "ταλέντο" τους παίζοντας και τραγουδώντας ποπ, αλλά και λαϊκά τραγούδια τους.

Στην παρέα θα προστεθεί και ο αγαπημένος μας Νίκος Απέργης, ο οποίος είναι δίπλα στην Έλλη Κοκκίνου σε όλες τις live εμφανίσεις της από τα πρώτα του βήματα. Θα τους απολαύσουμε σε μοναδικά ντουέτα και θα ακούσουμε τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους με την ξεχωριστή φωνή του Νίκου.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι ο Anthony Carbonel. O Anthony είναι 21 ετών, γεννήθηκε στην Ελλάδα και οι γονείς του είναι από τις Φιλιππίνες. Σπουδάζει Διεθνείς Σχέσεις, είναι αυτοδίδακτος στο πιάνο και στην κιθάρα και το πιο τρελό του όνειρο είναι να παίζει σε ένα Broadway Musical.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα