Follow us

Talas Local Meze & Aperitivo | Το νέο αθηναϊκό στέκι λίγο έξω από το κέντρο της Αθήνας

Το νέο spot της Αγίας Παρασκευής που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς!

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
ταλας

Πόσο καιρό έχετε να βρεθείτε σε ένα cozy, μοντέρνο μεζεδοπωλείο τόσο κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά όχι στο κέντρο της Αθήνας;

Talas Local Meze & Aperitivo | Το νέο αθηναϊκό στέκι λίγο έξω από το κέντρο της Αθήνας


Εμείς επισκεφτήκαμε το Talas Local Meze & Aperitivo στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής για ένα ποτό μετά την δουλειά και η αλήθεια είναι ότι νιώσαμε τόσο άνετα με το χαλαρό και παρεϊστικο vibe του μαγαζιού, που το 1 ποτό έγιναν 2,3,4 -δεν έχει σημασία- και φύγαμε με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Ο Γιώργος, που η οι φίλοι του τον φωνάζουν Τάλα, έχει εργαστεί επί σειρά πολλών ετών στον χώρο της εστίασης και είχε πάντα όνειρο να δημιουργήσει το δικό του στέκι στο οποίο όλοι θα γίνονται μία παρέα, έτσι και έγινε.

ταλας

Το στέκι δημιουργήθηκε με την "άχαστη" συνταγή της απλότητας. Το μενού αποτελείται από επιλεγμένα πιάτα μεσογειακών γεύσεων, με "κομφορτ" διάθεση. Σημαντικό! Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις παρασκευές είναι ελληνικής παραγωγής.

Το μενού εναλλάσσεται συχνά και αν είσαι τυχερός μεταξύ άλλων στον κατάλογο, θα πετύχεις μυλοκόπι σεβίτσε, χταπόδι με βαλουδένια φάβα, μους ταραμά και vegan κεφτέδες παντζάρι. Φυσικά όλα αυτά συνοδεύουν τέλεια το spritz, το ούζο, το κρασί, το τσίπουρό σου η την μπύρα σου.

ταλασ


Σας αφήνω όμως το καλύτερο για το τέλος! Σε ανύποπτους χρόνους γίνονται μουσικά live χωρίς να το περιμένεις! Τι άλλο να θέλει κανείς; Ξέρω, σας έχω δημιουργήσει ένα μυστήριο αλλά καλά θα κάνετε να περάσετε μια βόλτα από εκεί για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα!

ταλας


Κάθε μέρα λοιπόν, ο Τάλας θα σας περιμένει για να σας ξεναγήσει στο μαγαζάκι του. Και που ξέρετε; Μπορεί να γίνετε κι εσείς μέρος μίας βραδιάς που κανείς δεν θα περίμενε.

Tala’s Local meze & aperitivo
Θρασυβούλου 3 Αγία Παρασκευή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα