Follow us

"Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" με Λασκαράκη, Ζαρίφη & Λάμη με υπογραφή Ρέππα- Παπαθανασίου στο MEGA!

Η νέα σειρά των Ρέππα- Παπαθανασίου ξεκίνησε γυρίσματα

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Η νέα κωμική σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" με την υπογραφή, στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA.

Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα", το διάσημο συγγραφικό και σκηνοθετικό δίδυμο, ξεκίνησε γυρίσματα για την επόμενη τηλεοπτική παραγωγή με την υπογραφή του και ένα απίθανο καστ ηθοποιών να ενσαρκώνει τους νέους ήρωες που εμπνεύστηκαν.

Οι πρωταγωνιστες

Στη σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" πρωταγωνιστούν οι: Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, και Νίκη Λάμη. Μαζί τους οι: Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, η Σύλβια Δελικούρα, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαίρη Σταυρακέλλη και η Πηνελόπη Πιτσούλη.

"Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" με Λασκαράκη, Ζαρίφη & Λάμη με υπογραφή Ρέππα- Παπαθανασίου στο MEGA!

Στη σειρά, σε έκτακτη συμμετοχή, εμφανίζονεται επίσης οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.

Η ιστορία

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του MEGA, μια οικογενειακή κωμωδία που περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα… Μαίρη. Κάθε μία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία. Απλές καθημερινές καταστάσεις που μας είναι γνώριμες, γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για ένα σπαρταριστό σενάριο με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, απολαυστικές παρεξηγήσεις και ατάκες που θα γίνουν viral. Μια ξεκαρδιστική σειρά από το συγγραφικό δίδυμο που έχει σφραγίσει την κωμωδία στην τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα