Follow us

Δημιουργήστε στυλ με φούστες - Στιλιστική έμπνευση από τις celebrities

Παίρνουμε ιδέες από τις πιο δημιουργικές εμφανίσεις με φούστα, δημιουργώντας μοναδικά outfits που προσαρμόζουν τα trends στο προσωπικό μας στυλ! Πώς να υιοθετήσετε το στυλ της Rihanna με τζιν κοντές φούστες;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
women Answear

Οι celebrities είναι σίγουρο ότι εκτός από την δουλειά τους είναι διάσημοι και για πολλά άλλα πράγματα. Είναι διάσημοι για άλλες επαγγελματικές τους δραστηριότητες , για τις επίσης διάσημες σχέσεις που συνάπτουν καθώς και για τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Τις περισσότερες φορές, όσον αφορά το κομμάτι μόδα, η τεράστια φήμη τους τους κάνει και fashion icons με ότι και αν φορούν. Τις περισσότερες φορές αυτό είναι καλό γιατί προωθούνται ρούχα που έχουν ξεχαστεί όπως για παράδειγμα οι φούστες. Είναι ένα είδος ρούχου που μέχρι πρόσφατα δεν επέλεγαν πολύ οι γυναίκες. Πλέον οι γυναικείες φούστες και ιδιαίτερα οι κοντές τζιν φούστες έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς, εφόσον η Rihanna κατάφερε να τις επαναφέρει στο προσκήνιο. Αρχικά η ίδια επέμενε ότι ήταν ότι πιο ευκολοφόρετο είχε στην ντουλάπα της και ότι μάλιστα πολλές από αυτές τις μικροσκοπικές φούστες τζιν που φορούσε τις είχε και αρκετά χρόνια. Όταν κάποιες από τις φανατικές θαυμάστριές της άρχισαν να υιοθετούν αυτό το στυλ, οι τζιν φούστες άρχισαν να γίνονται viral και πολύ από τους σχεδιαστές άρχισαν να τις προσθέτουν στις κολεξιόν τους.

Ποια Ελληνίδα celebrity αγαπά πολύ τις φούστες για την καθημερινότητά της

Οι Ελληνίδες celebrities τα τελευταία χρόνια συνηθίζουν να φορούν φορέματα και φούστες και για τις επαγγελματικές τους εμφανίσεις αλλά και για την καθημερινότητά τους. Οι περισσότερες από αυτές μπαίνουν στo https://answear.gr/k/gunaikeia/rouha/phoremata. Πολλές είναι αυτές που συνεργάζονται με στυλίστες για να πετύχουν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και πολλές κυρίως παρουσιάστριες είναι αυτές που επιλέγουν να τις φορούν με δική τους πρωτοβουλία. Μία από τις παρουσιάστριες που έχουν χαρακτηριστεί από τα outfit με φούστα που επιλέγουν, είναι η Κατερίνα Καραβάτου. Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα από τα μεγάλα της ατού είναι τα μακριά καλλίγραμμα πόδια της και δεν διστάζει κάθε φορά να τα αναδεικνύει φορώντας κοντές φούστες διαφόρων υφασμάτων και κοψιμάτων. Αγαπά επίσης τα χρώματα και δεν διστάζει να επιλέγει τις φούστες της σε έντονα χρώματα, έτσι ώστε τα λευκά της πόδια να φαίνονται ακόμη πιο μακριά και σε συνδυασμό με τα παπούτσια της να πετυχαίνει τους τέλειους συνδυασμούς.

Δημιουργήστε στυλ με φούστες - Στιλιστική έμπνευση από τις celebrities

Γιατί τα σορτς και οι φούστες αποτελούν δύο από τα must have κομμάτια κάθε γυναικείας ντουλάπας

Τα σορτς και οι φούστες είναι σίγουρα δύο από το κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν ιδιαίτερα το καλοκαίρι από καμία ντουλάπα. Μπορούν άνετα να φορεθούν από γυναίκες όλων των ηλικιών πάντα βάσει της ηλικίας και του στυλ της κάθε γυναίκας. Όταν αγοράζω σορτς γυναικεία στο answear, μάλιστα, έχω τη δυνατότητα να επιλέξω το ιδανικό ενδυματολογικό κομμάτι που αναδεικνύει τη σιλουέτα μου. Σορτσάκια κοντά ή με περισσότερο ύφασμα, στενά ή πιο loose, μονόχρωμα ή με διακριτά patterns, συνθέτουν ένα από τα πιο hot trends για τις πιο ζεστές ημέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού. Επιλέξτε υπέροχα σορτς και φούστες σε σχέδια και χρώματα που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και αναβαθμίζουν το στυλ σας μοναδικά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα