Follow us

Πέντε γυναίκες, πέντε χριστουγεννιάτικα δώρα, ένας προορισμός

Οι χριστουγεννιάτικες αγορές μπορεί στο παρελθόν να ήταν αγχωτικές αλλά πλέον είναι μόνο ευχάριστες και απολαυστικές.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
no

Eίναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Είτε έχεις μέσα σου ένα μικρό ξωτικό που αδημονεί για τα Χριστούγεννα, είτε τον κατεργάρη Grinch, οφείλεις να παραδεχτείς, ότι το γιορτινό κλίμα, τα λαμπάκια και τα στολίδια, αυτομάτως ανεβάζουν τη διάθεση και μας γεμίζουν αισιοδοξία – που τόσο έχουμε ανάγκη -.

Ο κόσμος αγαπάει τα Χριστούγεννα και μάλιστα δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο έρχονται όλο και νωρίτερα. Η ανάγκη για αλλαγή διάθεσης και λίγο Φρανκ Σινάτρα, μας ωθούν να στολίζουμε το δέντρο μας από τα μέσα Νοεμβρίου, κάτι που αν μας έλεγαν πριν 10 χρόνια, πιθανότατα να ξεκαρδιζόμασταν στα γέλια. Αφού λοιπόν το δέντρο, τα λαμπάκια και τα μελομακάρονα έρχονται νωρίτερα, εξίσου νωρίς έρχονται πλέον και τα χριστουγεννιάτικα ψώνια! Πάνε οι εποχές που τρέχαμε τελευταία στιγμή προσπαθώντας να μην ξεχάσουμε κανέναν με ολέθρια πάντα αποτελέσματα. Πλέον, η παράδοση, μας θέλει τις τελευταίες μέρες να χαλαρώνουμε και να χαιρόμαστε τις γιορτές, χωρίς να χρειάζεται να τρέχουμε δεξιά κι αριστερά για να βρούμε το τέλειο φουλάρι για την αδερφή μας.

Πάνε οι εποχές που τρέχαμε τελευταία στιγμή προσπαθώντας να μην ξεχάσουμε κανέναν με ολέθρια πάντα αποτελέσματα. Πλέον, η παράδοση, μας θέλει τις τελευταίες μέρες να χαλαρώνουμε και να χαιρόμαστε τις γιορτές, χωρίς να χρειάζεται να τρέχουμε δεξιά κι αριστερά για να βρούμε το τέλειο φουλάρι για την αδερφή μας.

Στην κατηγορία των προνοητικών ανήκω κι εγώ, μιας και η βασική μου αρχή, όταν βγαίνω για δώρα, είναι αυτό που θα πάρω να ταιριάζει με την προσωπικότητα του καθενός και άρα να του αρέσει. Άλλωστε, η αγορά δώρου για εμένα είναι μία ιεροτελεστία και όχι κάτι απλό που κάνεις μέσα σε 5 λεπτά. Και επειδή είμαι λάτρης της λεπτομέρειας και φυσικά της ποιότητας, ήξερα από πολύ νωρίς, πού θα κάνω τα φετινά χριστουγεννιάτικα ψώνια μου.

Ο προορισμός μου είναι τα αγαπημένα μου Nautica τα οποία δεν με απογοητεύουν ποτέ σε ό, τι αφορά νέες τάσεις, σχέδια και ποιότητα. Το πάντρεμα επίσης των φθινοπωρινών και των χειμερινών τάσεων, μου φαίνεται άκρως ενδιαφέρον, μιας και το κλίμα της χώρας μας το επιτρέπει: Ποιος είπε ότι δεν μπορείς μέσα από ένα ζεστό πανωφόρι να φορέσεις ένα πιο ελαφρύ τοπ; Κάπως έτσι είπα να κινηθώ φέτος, γεγονός που θα μου προσφέρει περισσότερες εναλλακτικές και φυσικά μεγαλύτερη ποικιλία στις επιλογές μου.

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς μέσα από ένα ζεστό πανωφόρι να φορέσεις ένα πιο ελαφρύ τοπ; Αυτό αποφάσισα να κάνω φέτος, γεγονός που θα μου προσφέρει περισσότερες εναλλακτικές και φυσικά μεγαλύτερη ποικιλία στις επιλογές μου.

Ένα ζεστό πουλόβερ σε μπεζ χρώμα είναι ό, τι πρέπει για την αδερφή μου, που αφενός κρυώνει πολύ και αφετέρου λατρεύει οτιδήποτε χουχουλιάρικο και μάλλινο. Μάλιστα όπως ενημερώθηκα, τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, γεγονός που μου δίνει έναν ακόμη λόγο να προτιμάω το συγκεκριμένο brand. Μπόνους και ένα τζιν παντελόνι από τη νέα σειρά, Nautica Jeans Co, γιατί δεν τη βλέπω συχνά και μου λείπει (ξεκάθαρα αναπληρώνω την απουσία μου, με υλικά αγαθά αλλά δεν βλέπω να διαμαρτύρεται και κανένας).

Πέντε γυναίκες, πέντε χριστουγεννιάτικα δώρα, ένας προορισμός

Σειρά έχει η αθλητική και δραστήρια φίλη μου από τη δουλειά, η οποία βρίσκεται σε εγρήγορση 24 ώρες το 24ωρο. Λατρεύει την οικογένειά της, τη δουλειά της και τη γυμναστική. Οπότε δεν δυσκολεύτηκα και πολύ στην επιλογή μου. Ένα φούτερ σε έντονο χρώμα ήταν η ιδανική επιλογή για μία γυναίκα που το κάζουαλ είναι συνώνυμο της ύπαρξής της.

NO

Η αγαπημένη μου ανιψιά, η οποία δεν είναι πια και τόσο μικρή μιας και έκλεισε τα 19, αγαπάει τη μόδα και τα χρώματα, αλλά οι αγορές της είναι πάντα αποτέλεσμα μελέτης. Έτσι λοιπόν, όταν την ρώτησα τι θα ήθελε για τα Χριστούγεννα, ήταν πολύ σαφής και συγκεκριμένη: Ένα puffer jacket, κατά προτίμηση όχι μαύρο. Μπορώ εγώ να της χαλάσω χατίρι;

NO

Και επειδή ο Δεκέμβριος είναι γεμάτος ονομαστικές εορτές, δεν θα μπορούσα να ξεχάσω την αγαπημένη μου φίλη Χριστίνα, η οποία κάθε χρόνο δίνει τα καλύτερα πάρτι στο υπέροχο διαμέρισμά της με θέα την Ακρόπολη. Για την ρομαντική αυτή ψυχή, επέλεξα σκουφάκι και κασκόλ σε παλ αποχρώσεις, για να ταιριάζουν με όλα της τα ρούχα. Ό, τι πρέπει για τις χειμερινές αποδράσεις που τόσο της αρέσουν.

NO

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μου και της αγωνιώδους αλλά ευχάριστης αναζήτησης δώρων, μου δόθηκε η ευκαιρία, να ανακαλύψω ότι μέσα από τη σειρά Wavemakers της Nautica , μπορούμε να γνωρίσουμε ανθρώπους και οργανισμούς που φέρνουν θετική αλλαγή στον κόσμο. Αυτή τη σεζόν, η Nautica συνεργάζεται με την σκηνοθέτη και Senior Advisor της Oceana, Αλεξάνδρα Κουστώ . Εξερευνήτρια του National Geographic η Κουστώ εργάζεται για την προστασία των ωκεανών, τους κατοίκους και τις κοινότητες που βασίζονται στις υδάτινες πηγές.

Για το τέλος, κράτησα τον εαυτό μου και ένα άκρως εορταστικό πουλόβερ που έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Λογικά, θα επανέλθω για συμπληρωματικά ψώνια πολύ σύντομα!

NO

Βρες τις συλλογές στο NAUTICA ΓΛΥΦΑΔΑ, Α.ΜΕΤΑΞΑ 22,ΤΗΛ 2108944493

NAUTICA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ 2310474479, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, στο /notosapparel.wixsite.com/nautica-gr και στο nautica.com.

Ακολούθησε τη Nautica στο Instagram, το Facebook και το Twitter.

ΠΗΓΗ: womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα