Follow us

Τα νέα κρεατοφαγικά εστιατόρια της Αθήνας

Ξέρουμε που θα ικανοποιήσεις τα καρνιβορικά γαστρονομικά σου ένστικτα τους επόμενους μήνες.

Esquire
ΓΡΑΦΕΙ: ESQUIRE
Γκαστόνε

Το καλό κρέας δεν έλειψε ποτέ από την εστιατορική Αθήνα, με το εν λόγω 'σπορ' να βελτιώνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια. Και οk, δεν είναι κάθε μέρα Τσικνοπέμπτη αλλά το σωστό κρέας θα έχει πάντοτε μία θέση στην καρδιά κάθε καλοφαγά. Χωρίς πολλά-πολλά, ακολουθούν κάποια από τα νέα εστιατόρια για κρέας (αυτά που έχουν ήδη ανοίξει και αυτά που αναμένονται) στην πόλη.

Γκαστόνε

Το ελληνικό diner από την ομάδα της Cookoovaya, του Hoocut και των υπόλοιπων γνωστών όσο και νόστιμων projects μπήκε στη ζωή μας τον περασμένο Μάιο και έκτοτε έχει βρει τα πατήματά του, υπηρετώντας το concept του υβριδικού εστιατορίου που συνδυάζει την κλασική χασαποταβέρνα, τις γεύσεις των 90s (πολύ πιο εκλεπτυσμένες ή, αν προτιμάς, δοσμένες με πιο σωστό τρόπο) και το cocktail bar.

Το (πραγματικά) τραγανό γουρουνόπουλο στη σούβλα, το άψογα ψημένο βοδινό (tri-tip και ribeye) και ο μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος στη γάστρα είναι από μόνοι τους λόγοι για να πηγαίνεις σε αυτό ξανά και ξανά.

Δες περισσότερα στο Esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα