Follow us

Τροχός της Τύχης | Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ο "Τροχός της τύχης" επιστρέφει στο STAR

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Τροχός της Τύχης

Ο "Τροχός της Τύχης", το μακροβιότερο και πιο αγαπημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, επιστρέφει πιο συναρπαστικός από ποτέ, με την εντυπωσιακή Νατάσα Κουβελά στο πλευρό του.

Τροχός της Τύχης | Πότε κάνει πρεμιέρα;

O "Τροχός της Τύχης" φέτος θα είναι πλήρως ανανεωμένος. Εκτός από το νέο λογότυπο, τα νέα γραφικά και το νέο σκηνικό, ο Πέτρος Πολυχρονίδης δηλώνει πανέτοιμος να υποδεχθεί, τη Νατάσα Κουβελά και να δημιουργήσουν ένα δίδυμο που θα υποδέχεται με χαμόγελο και καλοπροαίρετο, τους παίκτες! Φυσικά, τηρώντας πάντοτε τις αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στον COVID-19.

Υπάρχουν όμως και σταθερές αξίες: το αστείρευτο χιούμορ του Πέτρου Πολυχρονίδη, οι απίθανες απαντήσεις των παικτών που γίνονται viral, η χαρά του παιχνιδιού, η αγωνία του αποτελέσματος, τα πολλά μετρητά και βέβαια το μεγάλο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο!

Πέτρος Πολυχρονίδης, Νατάσα Κουβελά

Αυτή τη χρονιά ο "Τροχός της Τύχης" κρύβει πολλές, νέες εκπλήξεις! Μία από αυτές είναι η φέτα "Bonus 2.000", που έχει προστεθεί στον 1ο γύρο. Όποιος παίκτης γυρίσει τον "Τροχό της Τύχης" σε αυτή τη φέτα, πρέπει στη συνέχεια να αποφύγει όλες τις χρεοκοπίες και να λύσει τον γρίφο του τελικού ώστε να καταφέρει να την αποκτήσει! Αν η τύχη και ο Τροχός είναι μαζί του, τότε στο τέλος του παιχνιδιού θα εισπράξει την επιταγή "Bonus 2.000”, δηλαδή επιπλέον 2 χιλιάδες ευρώ, πέραν του ποσού, που θα συγκεντρώσει συνολικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!

Όπως πάντα, στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης, που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επιπλέον κέρδη.

Γιατί στον "Τροχό της Τύχης” όποιος γυρίζει κερδίζει, για 8η χρονιά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα