Follow us

Στα μαχαίρια οι πρωταγωνίστριες της σειράς "Ζακέτα να πάρεις" στην ΕΡΤ - Άδοξο τέλος για τη σειρά με συνοπτικές διαδικασίες

Σε αδιέξοδο φαίνεται πως οδηγείται η σειρά "Ζακέτα να πάρεις" της ΕΡΤ1 λόγω της κακής σχέσης των πρωταγωνιστριών

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ζακετα να παρεις

Άδοξο τέλος φαίνεται πως θα έχει η σειρά "Ζακέτα να πάρεις" της ΕΡΤ1.

Κοντρα στο "Ζακετα να παρεις"

Σύμφωνα με της Espresso, η κωμική σειρά που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες και μεσούσης της σεζόν φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί πρόωρα μέχρι το τέλος του έτους. Αφορμή γι' αυτό, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είναι και η κακή σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και την Ελένη Ράντου.

Οι σχέσεις των δύο γυναικών χαρακτηρίζονται από την εφημερίδα ως προβληματικές και δύσκολες, με αποτέλεσμα να υπάρχει αντίκτυπος στο αποτέλεσμα της σειράς. Μάλιστα, αναφέρεται πως υπάρχουν διαφωνίες και εκ διαμέτρου αντίθετη οπτική γωνία στα πράγματα με αποτέλεσμα η συνεργασία τους να οδηγείται σε αδιέξοδο.

Η σειρα θα εχει αδοξο τελος

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη σειρά, που έχει λάβει μερικές από τις καλύτερες κριτικές από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, θα είναι η μοναδική που δεν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά, αφού τα γυρίσματα των επεισοδίων που θα δούμε μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES

Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της

"Επειδή είναι με άνοια και δεν μπορεί να παίρνει εκείνη τις αποφάσεις, αισθανόμουν ότι έχω μια ευθύνη περισσότερη για τις αποφάσεις μου και για τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την ασθένεια της" είχε αναφέρει σε συνέντευξή της

01 Μαϊ 2024 07:00