Follow us

The List by Clodist: Τα διαχρονικά κομμάτια που προλαβαίνεις ακόμα σε αυτές τις εκπτώσεις

Τώρα είναι η ευκαιρία να τα αποκτήσεις.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Τα διαχρονικά κομμάτια που προλαβαίνεις ακόμα σε αυτές τις εκπτώσεις

Λίγο πριν από το τέλος των εκπτώσεων, είναι η απόλυτη ευκαιρία για να αποκτήσεις στην καλύτερη τιμή που θα μπορέσεις ποτέ κάποια διαχρονικά κομμάτια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και μπορείς να τα φοράς ξανά και ξανά, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η όλη διαδικασία είναι πραγματικά απολαυστική αν λατρεύεις το shopping, καθώς συνδυάζει αγορές που είναι εξαιρετικά συμφέρουσες για την τσέπη σου με το "κυνήγι των ενδυματολογικών θησαυρών" που θα σε γεμίσει ικανοποίηση.

Φέτος που τα καταστήματα παραμένουν κλειστά την περίοδο του τέλους των εκπτώσεων, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πλοηγηθείς στις σελίδες των αγαπημένων σου e-shops, να τσεκάρεις τις τιμές και να διαβάσεις προσεκτικά την περιγραφή των items που ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις (π.χ. αν έχουν κανονική ή πιο φαρδιά γραμμή), για να είσαι σίγουρος ότι θα επιλέξεις το σωστό μέγεθος.

Ακολουθούν κάποια κομμάτια που εμείς έχουμε ήδη βάλει στη shopping list μας.

INFO

Όλα τα παραπάνω, όπως επίσης και μία τεράστια ποικιλία σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ, θα τα ανακαλύψεις περνώντας μία βόλτα από τον απόλυτο προορισμό για online shopping, το clodist.gr. Μάλιστα, οι πελάτες εντός Αττικής έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τις παραγγελίες τους στο Showroom της εταιρείας, Δημ. Ράλλη 11 στο Μαρούσι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.clodist.gr και κάλεσε στο 210 80 60 646.

Βαμβακερό button down πουκάμισο, με μπλε-λευκό μικροκαρό σχέδιο, Camel Active.

Σκούρο μπλε μπουφάν-τζάκετ από 100% βαμβάκι με τέσσερις εξωτερικές τσέπες και κοτλέ γιακά, Barbour.

banner

Μπλε μπουφάν από πολυεστέρα, Camel Active.

Κοτλέ φούτερ-ζακέτα από 100% βαμβακερό ύφασμα, Gant

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα