Follow us

Hono & Lulu: Με εξωτικό αέρα στις Σπέτσες

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Παλιό Λιμάνι των Σπετσών φιλοξενεί το Hono&Lulu. Φέρνοντας τροπικό αέρα στο νησί, το εξωτικό σκηνικό του bar-εστιατορίου επιστρέφει στην ειδυλλιακή μαρίνα με απώτερο σκοπό να χαρίσει μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Hono & Lulu
Hono & Lulu

Ο σεφ Παναγιώτης Ζώκος -για πολλούς ένας από τους πιο χαρισματικούς masters στις κοπές κρεάτων- μεγαλουργεί μαγειρικά σερβίροντας μια δημιουργική εκδοχή Μεσογειακού comfort food, με πιάτα όπως το σεβίτσε από ψάρι ημέρας με γάλα τίγρης, το στήθος κοτόπουλου με πουρέ καρότο και φρέσκο ψητό κρεμμύδι αλλά και κλασικές αξίες σαν την πικάνια και το Rib-Eye να είναι προτάσεις που δύσκολα αφήνουν κάποιον ασυγκίνητο.

HONO&LULU ΣΠΕΤΣΕΣ 2

Το φαγητό πλαισιώνεται και ενισχύεται με μία εξαιρετικά υψηλής ποιότητας λίστα κρασιών αλλά και cocktails εμπνευσμένα από την tiki κουλτούρα: Είτε πρόκειται για το παραδοσιακό Mai Tai είτε για το ανατρεπτικό Tropical Bowl, επιβεβαιώνεται η θαυμάσια δουλειά του Σπύρου Κερκύρα που έχει επιμεληθεί τη λίστα.

HONO&LULU ΣΠΕΤΣΕΣ 4

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι η ατμόσφαιρα του Hono&Lulu θα γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστική χάρη στα live performances του μοναδικού DOMINO, ώστε κάθε βραδιά να μεταμορφώνεται σε ένα έξοχο καλοκαιρινό πάρτι.

Info

Παλιό Λιμάνι, Σπέτσες
Τηλ. 6987 557721
hono-lulu.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα