Τη δική της τοποθέτηση σχετικά με τους ανθρώπους που μπορεί να συκοφαντήσουν έναν άλλον άνθρωπο και στη συνέχεια, όταν αποδειχθεί ότι είχαν άδικο, να μη θελήσουν να επανορθώσουν, έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Mega.
Όσα είπε η παρουσιάστρια
Ειδικότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε πως "Αν πεταχτεί λάσπη σε έναν άνθρωπο, ο άνθρωπος που πετάει τη λάσπη θα πρέπει να βγει και να ζητήσει μια συγγνώμη; Αυτό είναι ουτοπικό. Πετάει οποιοσδήποτε ό,τι λάσπη θέλει, γενικά το λέω, νιώθω την ανάγκη σήμερα να το πω… Κατασκευάζει έτσι κάτι διαφορετικό, δεν έχει καμία βάση αυτό και μετά κάνουμε σαν να μην έχει συμβεί. Όχι, έχει συμβεί"
Με τη σειρά του, ο Νίκος Συρίγος τόνισε: "Όσοι θεωρούν ότι εκεί έξω ο κόσμος είναι βλάκας και ηλίθιος, να ξέρετε ότι το κριτήριο του κόσμου είναι αλάνθαστο, ό,τι κι αν συμβαίνει, ό,τι κι αν γράφεται, ό,τι κι αν λέγεται"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr