Follow us

Παύλος Σταματόπουλος: "Εγώ σε ένα μπάτσελορ έχω πάει και κοιμήθηκα με τον γαμπρό"

Το σχόλιο του Παύλου Σταματόπουλου στον αέρα του Mega

Ποικίλες συζητήσεις προκάλεσε η ραδιοφωνική τοποθέτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την απιστία και όσα συμβαίνουν στα μπάτσελορ, με την παρέα του "Χαμογέλα και Πάλι!" να το σχολιάζει το πρωί της Τετάρτης (21/10). Επί του θέματος, ο Παύλος Σταματόπουλος ανέφερε ότι έχει πάει μόνο μια φορά σε μπάτσελορ πάρτι και κατέληξε να κοιμάται με τον γαμπρό.

Όσα είπε ο Παύλος Σταματόπουλος

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Παύλος Σταματόπουλος ανέφερε ότι "Εγώ σε ένα μπάτσελορ έχω πάει… Χάλια πήγε, κοιμήθηκα με τον γαμπρό". Άμεσα η Βάλια Χατζηθεοδώρου ρώτησε: "Τι εννοείς;" και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: "Τι λέει ο Παύλος σήμερα; Δώστε του να πιει έναν καφέ. Τι λέει ο κύριος;"

Με τη σειρά της, η Σίσσυ Χρηστίδου υπογράμμισε: "Δεν αντέχω, αρχίζω και καταρρέω". Στη συνέχεια, ο Παύλος Σταματόπουλος εξήγησε: "Όχι, το δωμάτιό μου δεν υπήρχε… Το δικό μας ήταν πολύ mainstream, πήγαμε σε κάτι μπουζούκια…"

"Εντάξει, παιδιά, μιλάει για τον δικό μου γάμο κι επειδή δεν του έκλεισα δωμάτιο ξενοδοχείου…" είπε η παρουσιάστρια με τον συνεργάτη της να προσθέτει: "Όχι, μου έκλεισε δωμάτιο ξενοδοχείου, πήγα να αφήσω τη βαλίτσα μου και μου λέει να πάω το βράδυ". Έπειτα, η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε πως "Έκλεισε το ξενοδοχείο και δεν μπορούσε να μπει στο δωμάτιο. Εντάξει, κοιμήθηκες με τον Θοδωρή, τι έπαθες;"

"Δεν πήγε πολύ καλά!" σχολίασε ο Παύλος Σταματόπουλος και η Σίσσυ Χρηστίδου προσέθεσε: "Τώρα το θυμήθηκες;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση