Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα δέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Τετάρτης (21/10) κατά τη διάρκεια του "Χαμογέλα και Πάλι!", καθώς ο μεγάλος της γιος θέλησε να την ενημερώσει για τις πρώτες του εξετάσεις στο πανεπιστήμιο στο Άμστερνταμ.
Η έκπληξη της Σίσσυς Χρηστίδου
"Να πάω σε διάλειμμα γιατί με παίρνει το παιδί μου από το Άμστερνταμ" είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Mega με την ίδια να απαντά στην κλήση και να λέει στον μεγάλο της γιο: "Ναι, έλα αγάπη μου, κάνω εκπομπή! Είναι επείγον;"
Άμεσα είπε χαρούμενη: "Αχ, πώς τα πήγες; Μου λέει: Θέλω να σου πω πώς τα πήγα, γράψαμε" και πέρασε σε διαφημίσεις. Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Νίκος Συρίγος τη ρώτησε τι της είπε ο γιος της, με την ίδια να αναφέρει πως "Γράψαμε πολύ καλά. Σίγουρα περάσαμε! Είναι οι πρώτες εξετάσεις και είναι σημαντικές. Τα πανεπιστήμια στο Άμστερνταμ δεν αστειεύονται".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr