Σε ιδιαίτερα ζεστό και γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε το opening του DINAS eat real, του νέου γαστρονομικού εγχειρήματος της Ντίνας Νικολάου, στην περιοχή της Πανόρμου.
Η γνωστή σεφ υποδέχθηκε αγαπημένους φίλους, συνεργάτες, ανθρώπους από τον χώρο των media, της επιχειρηματικότητας και του πολιτισμού, οι οποίοι έδωσαν το "παρών" για να γνωρίσουν από κοντά το νέο concept που φέρει την υπογραφή της.
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο, να συζητήσουν με τη Ντίνα Νικολάου και να δοκιμάσουν τις γευστικές προτάσεις του DINAS eat real, το οποίο βασίζεται στη φιλοσοφία του ποιοτικού, ισορροπημένου και προσιτού καθημερινού φαγητού.
Ντίνα Νικολάου, Θανάσης Πάτρας
H Nτίνα Νικολάου με τους γιους της Γιώργο και Στέλιο Γρηγοριάδη και τον συζυγό της Κωνσταντίνο Γρηγοριάδη
Χρήστος Βέργαδος, Ντίνα Νικολάου, Αργύρης Ανέστη
Σταύρος Νικολαίδης, Ντίνα Νικολάου
Τίνα Μιχαηλίδου, Ντίνα Νικολάου
Άρια Καλύβα, Ντίνα Νικολάου, Τζώρτζια Συρίχα
Ντίνα Νικολάου, Άννα Ζηρδέλη
H πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα Laurence Auer, o ο σεφ Olivier Campanha με τους Ντίνα Νικολάου Κωνσταντίνο και Γιώργο Γρηγοριάδη
Στέλιος Παρλιάρος, Ντίνα Νικολάου, Πόπη Χρυσανθίδου
Nτίνα Νικολάου, Στράτος Τζώρτζογλου
Kώστας Σπυρόπουλος, Ντίνα Νικολάου
Φωτεινή Δάρρα, Ντίνα Νικολάου, Ειρήνη Νικολοπούλου
Σταύρος Νικολαίδης,Ντίνα Νικολάου, Σόνια Θεοδωρίδου
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr