Μία οικογένεια με μεγάλη έφεση στην τέχνη φαίνεται πως έχει δημιουργήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό, αφού κάθε τόσο η οικοδέσποινα του "Happy Day" μοιράζεται περήφανη τις δημιουργικές πλευρές των τριών παιδιών της.
Μετά τη Μαίρη Σοφού, που ήδη έχει ξεκινήσει να εκτελεί τα πρώτα της κομμάτια στο πιάνο, και ο βενιαμίν της οικογένειας Γιάννης - Εφραίμ κάνει τα πρώτα του βήματα στη μουσική, ακολουθώντας τα χνάρια της αδερφής του.
Με το σχολείο μάλιστα να είναι κλειστό λόγω γιορτών, ο μονάκριβος γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχει όλο τον χρόνο αυτές τις μέρες να εξασκηθεί στο πιάνο και να γίνει ένας μικρός μουσικός. Η μαμά του μάλιστα θέλησε να τον απαθανατίσει την ώρα της μελέτης του για να καλημερίσει το κοινό της, εκφράζοντας ξανά τη μεγάλη της περηφάνια για το μικρό αγόρι της.
Η μεγάλη κόρη της παρουσιάστριας από την άλλη, η Νάγια είναι ταλέντο στη ζαχαροπλαστική, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η μαμά της έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές της τις λαχταριστές γλυκές δημιουργίες της πρωτότοκής της.

Η γιορτινή οικογενειακή βόλτα στην Αθήνα
Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας απόλαυσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, με τη δημοφιλή παρουσιάστρια να απολαμβάνει την περίοδο των γιορτών με τα αγαπημένα της πρόσωπα, μπόλικες μαγειρικές και στιγμές θαλπωρής, τις οποίες μοιράζεται στα κοινωνικά μέσα.
Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια του Happy Day ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από τη χριστουγεννιάτικη βόλτα της, στην οποία συνοδευόταν από τα παιδιά της. Ξεκινώντας από το Θησείο, η οικογένεια περιηγήθηκε στο κέντρο της πόλης, φτάνοντας μέχρι το Κολωνάκι. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα κρατούσε σφιχτά από το χέρι το αγόρι της, έχοντας επιλέξει για τη βόλτα της μία ζεστή γούνα σε τέλεια βουργουνδί απόχρωση.
Πηγή MissBloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr