Με τον πιο καλοκαιρινό τρόπο επέλεξε ο Χρήστος Μάστορας να δώσει μια πρώτη γεύση από το νέο του μουσικό βήμα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής δημοσίευσε στα social media ένα video μέσα από την πισίνα, όπου ακούγεται απόσπασμα από το ντουέτο που ετοιμάζει με τη διεθνούς φήμης Cecilia Krull.
Το video μέσα στην πισίνα
Στο video, ο Χρήστος Μάστορας βρίσκεται μέσα στην πισίνα, ξαπλωμένος πάνω σε στρώμα θαλάσσης, ενώ στο φόντο ακούγεται το ρεφρέν του νέου ντουέτου.
Η ανάρτηση προκάλεσε αμέσως ενθουσιασμό στους διαδικτυακούς του φίλους, καθώς ο τραγουδιστής αποκάλυψε με έναν ιδιαίτερα χαλαρό και καλοκαιρινό τρόπο ένα μικρό δείγμα από τη συνεργασία του με τη Cecilia Krull.
Οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε μια ισπανόφωνη εκδοχή του πρόσφατου hit του Χρήστου Μάστορα, "Μαργαρίτα", το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό.
Η "Μαργαρίτα" στα ισπανικά
Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει εξ ολοκλήρου στα ισπανικά, δίνοντας νέα πνοή σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς.
Η "Μαργαρίτα" έχει γίνει πλατινένια σε πωλήσεις, με πάνω από 10 εκατομμύρια streaming points, ενώ έχει κατακτήσει τις πρώτες θέσεις σε όλα τα charts.
Το νέο ντουέτο του Χρήστου Μάστορα με τη Cecilia Krull θα κυκλοφορήσει από την Panik Records την Παρασκευή 10 Ιουλίου και αναμένεται να μπει δυναμικά στη λίστα με τις μεγάλες επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού.
Με τη μελωδία της "Μαργαρίτας", τον ισπανικό στίχο και την ατμόσφαιρα του video, ο Χρήστος Μάστορας φαίνεται πως ετοιμάζει ακόμη μία μουσική έκπληξη για το κοινό του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr