Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Έχω και εγώ μία ευαισθησία, είναι κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην ευαισθησία που έχει

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην ευαισθησία που έχει με τη φωνή της, στον αέρα του "Happy Day" της Τρίτης. Αυτό, με αφορμή την Καίτη Γαρμπή και την ανακοίνωση πως ακυρώνει ορισμένες εμφανίσεις λόγω της φαρυγγολαρυγγίτιδας που την ταλαιπωρεί.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: "Αυτό με τη φωνή, επειδή έχω και εγώ μία ευαισθησία, είναι κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις, είναι η δουλειά σου και δεν μπορείς να αποδώσεις. Δεν είναι "είμαι κουρασμένος, κάπως θα βγει η βάρδια. Θα ταλαιπωρηθώ λίγο αλλά θα τα καταφέρω". Ανοίγεις το στόμα και δεν βγαίνει η φωνή" .

Η Καίτη Γαρμπή ακυρώνει καλοκαιρινές εμφανίσεις - Η αποκάλυψη για την κατάστασή της

Ορισμένες καλοκαιρινές της εμφανίσεις ακυρώνει η Καίτη Γαρμπή, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τα social media. Η τραγουδίστρια εξήγησε πως η απόφαση πάρθηκε για λόγους υγείας, ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού. Μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στο instagram, η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε πως έχει φαρυγγολαρυγγίτιδα, με τον γιατρό της να της επιβάλλει αφωνία για 3 εβδομάδες.

Ειδικότερα, η Καίτη Γαρμπή αναφέρει στο μήνυμά της: "Αγαπημένοι μου, κάνω αυτό το βίντεο για να σας ανακοινώσω ότι θα ακυρώσουμε μέρος των καλοκαιρινών εμφανίσεών μας. Στο τελικό του "J2US" έπαθα μία πολύ γερή ψύξη. Όλοι ξέρουμε ότι στα τηλεοπτικά πλατό, υπάρχει πολύ ισχυρός εξαερισμός και κλιματιστικό για να αντισταθμίζει τη θερμότητα από τα φώτα και τον μεγάλο αριθμό των ανθρώπων. Η ψύξη αυτή μου άφησε ένα στραβό χειλάκι, το οποίο το παλεύω με κορτιζόνη εδώ και έναν μήνα. Κάθε μέρα από λίγο κάτι γίνεται, κάπως φεύγει.

Όμως, η ψύξη αυτή εξελίχθηκε σε βαριά φαρυγγολαρυγγίτιδα. Ο γιατρός διέγνωσε οίδημα στις φωνητικές μου χορδές και μου επέβαλε αυστηρή αφωνία τουλάχιστον για 3 εβδομάδες και ειδική αγωγή για να μην κινδυνέψει η φωνή μου. Όλα θα πάνε τέλεια, το ξέρω, να μην ανησυχείτε, σε έναν μήνα περίπου θα είμαστε πάλι μαζί και θα είμαι πολύ καλά. Θέλω την αγάπη σας και την προσευχή σας. Ευχαριστώ".

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι συναυλίες που ακυρώνονται είναι σε Έδεσσα, Θεσσαλονίκη και Βόλο. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της more.com, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα με την οποία έγινε η αγορά. Όσοι αγόρασαν εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης με μετρητά, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το email cancellations@paniklive.gr έως και τις 10 Ιουλίου προκειμένου να τους επιστραφούν τα χρήματα. Οι υπόλοιπες συναυλίες του "Με Εσένα Μόνο tour" θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση